Învăţăm să scriem

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Cu ajutorul unor jocuri cu litere poţi încuraja copilul să înveţe să scrie şi să citească de la o vârstă fragedă, într-un mod plăcut şi distractiv, progresiv, evitând astfel situaţiile comune în care cel mic dezvoltă o aversiune pentru citit şi scris pentru că simte greutatea lui “trebuie” în procesul de învăţare. Până la vârsta preşcolară, joaca primează şi trebuie să adaptaţi tehnicile pentru dezvoltarea copilului astfel încât să respectaţi priorităţile celui mic.

Astfel de jocuri educative pentru copii se mulează pe ritmul de dezvoltare al copilului şi promovează învăţarea prin joc, una dintre cele mai eficiente tehnici de dezvoltare a abilităţilor copiilor de toate vârstele.

Dincolo de jocurile pentru dezvoltarea memoriei, jocurile de logica şi jocurile de îndemânare, este esenţial să ai la îndemână jocuri prin care înveţi copilul să scrie, mai ales când acesta ajunge la anii de vârstă preşcolară. La vârsta preşcolară, copilul se bazează foarte mult pe aspectul vizual al lucrurilor care îl înconjoară, aşa că astfel de jocuri cu litere şi numere sunt ideale pentru a-l familiariza cu forme pe care ulterior va trebui să le folosească pentru a citi şi a scrie corect.

Jocurile cu litere şi cifre pot fi foarte uşor incluse în sesiunile de joacă pe tema “învăţăm să scriem”, iar pentru copilul ajuns la vârsta şcolară, pot fi adăugate jocuri din gama “învăţăm limba engleză” sau jocuri educative cu şi despre matematică.

Jocurile interactive cu ajutorul cărora copilul învaţă primele cuvinte în limba engleză sunt foarte bine primite, în special în cazul în care cei mici îşi doresc să afle ce spun personajele preferate din animaţiile favorite. Puteţi să îi prezentaţi copilului acest aspect ca pe un avantaj extraordinar (nu va mai avea nevoie să îi traduceţi sau să îi citiţi subtitrările la desenele animate pe care le îndrăgeşte!), pentru a încuraja învăţarea prin jocuri educative de însuşire a sunetelor şi cuvintelor dintr-o limbă străină.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 +40727747730 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!