Forme şi culori

Afiseaza: 30 produse

 Filtre

Surubele vesele

97,00 Lei
Momentan indisponibil
detalii
Momentan indisponibil
detalii

Fluturasi cu forme

99,00 Lei
Momentan indisponibil
detalii
Nu mai este o noutate faptul că micuții descoperă lumea prin joc și joacă încă din copilăria mică. Jocurile educative au, în acest sens, un rol extrem de important.
 
La început, copiii cunosc lumea înconjurătoare prin forme și culori, prin sunete și mirosuri. Tocmai de aceea am creat gama de jocuri cu forme și jocuri cu culori, potrivite chiar și pentru copiii de 2 ani. Atenție, însă: îți recomandăm să citești cu atenție descrierea fiecărui produs și să-l alegi doar după ce te asiguri că acesta se adresează categoriei de vârstă în care se încadrează și micuțul tău.
 
Jocurile cu forme și jocurile cu culori sunt o metodă distractivă și utilă deopotrivă prin care copiii descoperă lumea înconjurătoare și prin care își dezvoltă o serie de abilități: creativitatea, coordonarea, logica, memoria, capacitatea de concentrare, abilitățile de comunicare interpersonală și de grup, viteza de reacție, capacitatea de a face asocieri și multe, multe altele.
 
Tot in această categorie găsești atât jucării cu forme, cât și jucării cu culori cu care poți să completezi colecția personală de jocuri și jucării a copilului tău. Iată câteva sugestii pe care ai putea să le iei în considerare: set de mărgele și carduri, ochelari pentru mixarea culorilor, dinozauri jucăuși, fluturași cu forme, set construcție – forme 3D – Explorers.
 
Alege-le pe cele care i se potrivesc cel mai bine celui mic – pentru că nu toți copiii sunt atrași, de exemplu, de jocurile de construcție. Ia în considerare acest aspect, căci personalitatea copilului este, alături de vârstă, unul dintre cele mai importante criterii de selecție a jocurilor și jucăriilor educative potrivite.
 
De asemenea, citește cu atenție indicațiile din căsuța de descriere a fiecărui produs, pentru că există unele recomandări specifice – de exemplu, supravegherea permanentă a copilului atunci când folosește anumite jucării. Totodată, unele jucării trebuie ferite de umiditate, de foc ș.a.m.d. 

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40214560069 comenzi@deajoaca.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!