Jocuri de rol

Afiseaza: 14 produse

 Filtre
Copiii au o curiozitate fantastică încă de la cele mai fragede vârste. Au tot timpul câte o întrebare despre lumea înconjurătoare, despre diferite situații și chiar meserii. Mai mult decât atât, sunt chiar tentați să încerce ei înșiși unele meserii. Mai mult ca sigur și micuțul tău ți-a spus că ar vrea să fie doctor, pompier, bucătar, polițist… și lista poate continua.
 
Îi poți îndeplini această dorință băiețelului său fetiței tale dăruindu-i un joc de rol care să se bazeze pe meseriile care îl atrag și pe care de-abia așteaptă să le experimenteze. În plus, i-ai putea completa colecția de jocuri și jucării educative cu câteva jocuri de roluri care să-l distreze și să-i antreneze imaginația.
 
De exemplu, jocul interactiv La circ îl ajută să experimenteze viața de circ prin intermediul unor personaje ca îmblânzitorul de lei, tigri și urși. Un astfel de joc, pe lângă dezvoltarea creativității, contribuie și la dezvoltarea abilităților motorii, a încrederii în sine, precum și a limbajului verbal și non-verbal. În plus, jocurile de rol pentru copii care au și o componentă interactivă oferă experiențe autentice, de care micuții se bucură din plin alături de cei dragi.
 
Cercetează cu atenție categoria noastră de jocuri de rol pentru copii, citește descrierea produsului sau produselor care îți stârnesc interesul și pe care ești convins(ă) că și micuțul tău le va îndrăgi și alege-le pe cele care se adresează categoriei lui de vârstă – un criteriu esențial de selecție a oricărui joc educativ pentru copii.
 
Totodată, acordă atenție eventualelor indicații speciale, pentru că anumite jocuri și jucării presupun supravegherea copilului în timp ce se bucură de ele: acestea pot conține, de exemplu, piese mici, ușor de înghițit. La fel de importante sunt și condițiile de depozitare a jocurilor și jucăriilor – în general, ele trebuie ferite de temperaturi ridicate, foc și umiditate.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40214560069 comenzi@deajoaca.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!