Colectia masinile lui James Bond

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Cele mai frumoase mașini din colecția James Bond se află aici! Modele ale autoturismelor pe care celebrul spion britanic le-a folosit de-a lungul timpului, cu linii și culori ce redau cu fidelitate originalul, sunt gata să plece spre locul de joacă al celui mic! 
 
Eroul MI6 și puștiul tău pot forma acum o echipă de elită, pornind cu mașina lui James Bond pe urmele răufăcătorilor, într-un univers cu povești pline de suspans și aventură. Profită chiar acum de cele mai atractive prețuri din colecția de mașini James Bond pentru copii și fă apoi cele mai inspirate alegeri. 
 
Este simplu să pui în coșul de cumpărături jucării așa cum cel mic și-a dorit mereu, atât timp cât ai la dispoziție o colecție James Bond completă, cu mașinuțe realizate în conformitate cu mașinile originale. Iar surprizele nu se termină aici, pentru că fiecare macheta din colecția de mașini James Bond pentru copii vine însoțită și de o revistă, cu imagini desprinse din celebrele filme de acțiune.

Astfel, copilului tău îi va fi mult mai ușor sa stabilească un plan de acțiune, inspirat fiind de poveștile pe care le poate descoperi în cele 20 de numere ale colecției “Mașinile lui James Bond”. Așadar, asigură-te că fiecare număr ajunge rapid în camera de joacă a celui mic și comandă online aceste modele chiar acum de pe site-ul nostru. 
 
Colecția James Bond cuprinde replici de colecție ale unor autoturisme ce au făcut istorie în cinematografie, fiind alături de spionul MI6 în aventurile sale: Ford Thunderbird (“Die Another Day” - 2002), MP Lafer (“Moonraker” - 1979), Mercury Cougar (“On Her Majesty’s Secret Service” - 1969) sau Aston Martin DBS (“Casino Royale” - 2006) sunt doar câteva exemple din această serie. 
 
Pentru alte jucării de tip machetă, pe care puștiul tău le poate primi în dar de ziua sa, îți recomandăm să consulți oferta noastră de astăzi din categoriile: Avioane Militare Jet Age sau Macheta Elicopterului de asalt MI-24V. Ai prețuri avantajoase și transport gratuit pentru comanda ta, dacă prețul coșului de cumpărături depășește 200 lei!

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 +40727747730 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!