🥚🐇 Până la -40% reduceri pentru cadourile de 🎁Iepuraș!  

Cadouri de Craciun pentru copii: Idei in functie de varsta

Cadouri de Craciun pentru copii: Idei in functie de varsta


Am intrat în cea mai așteptată lună a anului. Părinți și copii, deopotrivă, sunt nerăbdători pentru perioada cadourilor, listele de dorințe încep să se contureze și visurile vor să se îndeplinească.

Noi avem o veste bună, atât pentru părinți, dar și pentru cei mici. Am pregătit un ghid de cadouri pentru copii de toate vârstele, de la sub 1 an până la copii de peste 9 ani și abia așteptăm să vă inspire lista noastră, dar și discounturile pregătite pe site în această perioadă.

Să începem, așadar! 
 

Idei de cadouri de Crăciun potrivite pentru bebeluși

 

Dacă ești proaspăt părinte, nimic nu se compară cu bucuria bebelușului tău la descoperirea de noi obiecte, jocuri și jucării colorate și din materiale potrivite pentru a începe să experimenteze lumea înconjurătoare. Îți propunem, deci, câteva produse de pe site-ul nostru, care să-l încânte pe micuțul tău:
 

1. Curcubeu de jucărie

Această jucărie din lemn, plină de culoare îl va face pe cel mic să descopere minunata lume a culorilor încă din primele luni de viață e un cadou ideal. Descoperă curcubeul aici și fă un cadou care întoarce toate privirile.

 


adauga in cos
 
 

2.  O carte pentru bebeluși moale și colorată


Bebelușul tău va iubi acest cadou, mai ales dacă vrei să-l inspiri încă de mic înspre lumea fascinantă a lecturii și a aventurii. Varietățile de cărți moi, potrivite pentru bebeluși, sunt cadoul perfect pentru aceștia.

Mai multe cărți pentru bebeluși găsiți aici.
 


adauga in cos

 

3. Premergătorul cu activități


Fii sprijin bebelușilor care trec în altă etapă a dezvoltării lor. Ajută-le și dezvoltă-le mobilitatea prin oferirea cadoului premergător cu activități. O fascinantă unealtă din lemn, care, pe lângă sprijinul copilului, va fi și un mod captivant de a face activități noi și potrivite vârstei lui.
 


adauga in cos

 


Cadouri de Crăciun ideale pentru copii cu vârsta între 0-3 ani

  
Toddlerii sunt cei care percep tot mai bine bucuria cadourilor, se bucură autentic de fiecare nouă descoperire ambalată și primesc cu entuziasm jocurile și jucăriile adaptate pentru vârsta lor. De aceea, îți recomandăm câteva produse pentru copii de până la 3 ani, care vor însemna daruri minunate pentru ei.


1. Tricicletă fără pedale

Un cadou ideal pentru cei mai energici micuți e, cu siguranță, o tricicletă fără pedale. Pe site-ul nostru găsești numeroase modele și culori de vehicule fără pedale, potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru băieței, pentru ca energia lor să fie consumată din plin, cu bucurie.
 

Tricicletă fără pedale
adauga in cos

 

 

3. Puzzle de pus în ramă 


Pentru micii artiști și meșteșugari, totodată, avem propunerea ideală de cadou: o selecție de puzzle-uri de pus în ramă cu animale din pădure, animale de la fermă sau lumea naturală înconjurătoare. E un cadou care le va dezvolta atât simțul practic, dar odată realizat acest task, va deveni un accesoriu bun de decorat pereții camerei piticului, pentru a-și admira munca făcută.

 
DUDÙ PUZZLE ÎN RAMĂ 2-3-4 piese - ANIMALE DE LA FERMA
adauga in cos
 

Seturi de construit 

Seturile de construit sunt perfecte pentru copiii de până la 3 ani, sunt sigure pentru joaca lor și le dezvoltă simțurile tactile, de coordonare și menținere a atenției pe parcursul activității. Recomandăm să le descoperi și să oferi un cadou prin intermediul căruia vei face fericit un micuț constructor iscusit.
 
 

adauga in cos

 

Cadouri de Crăciun pentru copii de peste 3 ani

Vârstele descoperirilor, explorărilor și ale magiei din fiecare joc trebuie susținute cu daruri pe măsură. Iată ce-ți propunem ca idei de cadouri pentru copii cu vârste de peste 3 ani:
 

1. Cărți de colorat tematice

Cine nu iubește să coloreze și să-și pună amprenta originală asupra lumilor din paginile unei cărți? Îți recomandăm cărțile de colorat cu tematică de Crăciun sau cărțile de colorat cu tematică de iarnă, iar copilul tău va fi fascinat să dea culoare anotimpului magic.
 

 

2. Jucării din lemn pentru fetițe și băieți

Jucăriile clasice, din materiale naturale, nu se demodează niciodată, din contră, reprezintă cadoul perfect, durabil și estetic pentru jocurile fetelor și ale băieților. Uite câteva idei de cadouri din lemn pentru aceștia: bucătăria de lemn, garajul cu macara și vehicule, chitara roșie din lemn, sau jocurile educative din lemn sunt doar câteva dintre ideile de cadouri care vor bucura micuții de Crăciun.


adauga in cos

 
 

3. Figurine inspirate din lumea înconjurătoare

Cei mici descoperă lumea prin varianta ei în miniatură, de aceea un cadou excelent pentru Crăciun e o figurină dintre animalele marine sau a unor lumi de mult apuse, cu protagoniștii dinozauri. Descoperă-le acum pe site și fă o bucurie celor mici.
 

4. Jocuri de logică

Bucuria găsită sub brad poate fi declanșată la fel de bine de jocuri care să-i pună mintea micuțului la contribuție. Pentru asta, îți recomandăm diferite jocuri de logică potrivite pentru copii de peste 3 ani. Descoperă câteva dintre ele aici, aici și aici. 
 

Bonus: Cadouri pentru părinți de care se vor bucura, implicit, și copiii




adauga in cos

Crăciunul nu înseamnă doar cadouri pentru cei mici, deși ei sunt cei mai entuziasmați la descoperirea și desfacerea darurilor de sub brad, dar semnifică și obiceiuri bune pentru părinți, de aceea vrem să vă oferim și vouă idei de cadouri care constau în educare continuă. Am pregătit pe site o serie de cărți de parenting pe care vă invităm să vi le faceți cadou în acest sezon de sărbătoare și liniște. Atât voi, dar și copiii voștri ne vor mulțumi.

adauga in cos
 
Găsiți mai multe sugestii de cadouri în funcție de vârstă aici. Dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție sau nu vă puteți hotărî, puteți să îi oferiți cadoul la alegere cu un Card Cadou De-a Joaca.

Sperăm ca acest mic ghid de cadouri de Crăciun pentru copii de toate vârstele să vă ajute în alegerea celor mai potrivite daruri pentru cei mici, iar noi vă așteptăm pe site cu promoții crăciunești pentru această lună magică. Spor la ales cele mai inspirate cadouri!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!