🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Papusi Barbie

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre
Unele dintre cele mai frumoase și dorite păpuși de către orice fetiță sunt acum pe Deajoaca.ro. Păpușile Barbie sunt extrem de frumoase, cu păr lung și bogat, de culori diverse, dar și cu îmbrăcăminte modernă, aflată mereu în trend. Păpușa Barbie nu este o simplă jucărie, ci și cea mai bună a fetiței tale, atât în timpul jocului cât și atunci când se află singuri.

Păpușile Barbie aduc o mulțime de beneficii asupra dezvoltării copiilor și îi ajută să-și petreacă timpul liber într-o manieră cât mai creativă. Fermecătoare și foarte populare în rândul fetițelor, păpușile Barbie reprezintă pentru multe generații un simbol al jocului. Pentru că știm nevoia părinților de a oferi mereu cadouri deosebite care să fie pe placul celor mici, ți-am pregătit o selecție online a celor mai încântătoare păpuși Barbie originale, la prețuri speciale.
 

Beneficiile jocurilor Barbie

Influența creativă – atunci când un copil se joacă cu o păpușă Barbie, jocul ajută la îmbunătățirea creativității și a abilităților de combinație a hainelor și culorilor. De regulă, păpușile Barbie se găsesc în seturi creative care acoperă diverse arii de interes, precum dress-up, make-up sau hair styling. Jocul cu păpușile Barbie are capacitatea de a influența creativitatea copilului tău. Copilul poate crea multe look-uri diferite pentru papusa Barbie, în funcție de modul în care se simte.

Stimularea jocurilor de rol – seturile de joacă reprezintă și o opțiune excelentă pentru încurajarea jocului de rol. Acesta are un rol primordial în înțelegerea anumitor aspecte din lumea reală.

Îndreptarea spre o anumită carieră – păpușile Barbie îi pot inspira pe cei mici să aleagă anumite cariere. Barbie vine cu o varietate de opțiuni de carieră, de exemplu asistentă medicală, medic, ofițer de poliție, pompier și chiar inginer informatic, care te pot ajută să îți înveți copilul că nu este limitat în alegerile sale viitoare în carieră.
 

Întrebări frecvente:

 

Cine a creat păpușa Barbie?

Păpușa Barbie a fost inventată de americanca Ruth Handler în anul 1959. De atunci și până acum, jocul alături de păpușa Barbie a fost modernizat și îmbunătățit, astăzi existând pe piață o gama diversa de seturi interactive.
 

Cum arată păpușa Barbie?

Tipica păpușă Barbie înfățișează o femeie tânăra, cu ochi albaștri, ton deschis la culoare, par perfect blond și o conformație suplă. Păpușa este mereu aranjata și poartă haine în pas cu modă.
 

Ce păpuși Barbie găsești pe Deajoaca.ro?

Pe Deajoaca.ro găsești o mulțime de seturi cu păpuși Barbie, precum ”Colecția Barbie Jocul de-a Modă” într-o mulțime de exemplare și ”Căsuța de vis Barbie”.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!