🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Seturi de construit

Afiseaza: 1-48 din 261 produse

 Filtre
Seturi de construit - iată o modalitate excelentă de a oferi copilului dumneavoastră ocazia de a-și dezvolta abilitățile de bază. Obiectele concrete - cuburi de construit, jucării de construit sau chiar jocuri Lego de construit - sunt folosite cu succes în educația prin joc a copiilor, întrucât ajută la stabilirea unei baze solide pentru acumularea cunoștințelor abstracte.

Introducerea unui set de construit în arsenalul de joacă al copilului îi va solicita atenția, inventivitatea și răbdarea. Avantajul unor astfel de seturi de construit pentru copii constă în versatilitatea acestora. În funcție de tipul pieselor și complexitatea jucăriilor de construit, aceste jocuri sunt ideale pentru mai multe grupe de vârstă și implică dezvoltarea creativității, a abilitaților cognitive și a coordonării copilului.

Cuburile de construit din lemn îi învață pe cei mici despre gravitație, despre potrivirea elementelor în spațiu și nu numai. Sutele de combinații posibile permit copilului să construiască aproape orice își dorește, iar satisfacția se va citi în ochii lui ori de câte ori va transforma grămada de piese într-o construcție realistă.

Seturile de construcții cu diferite grade de complexitate pot fi alese în funcție de interesele copilului, astfel că îi puteți face cadou celui mic un set de construit cu mașini, clădiri celebre sau roboți.

Jocurile de construcție magnetice sunt și ele printre preferatele celor mici, iar piesele colorate cu sute de combinații posibile îi vor ține ocupați ore întregi!

Dacă doriți să îi oferiți copilului un mijloc excelent de relaxare și de antrenare a unor abilitați esențiale, îi puteți pune la dispoziție seturi de construit variate, pe care le poate folosi combinat. Odată ce a prins gustul seturilor de construit, copilul își va dori cu siguranță să încerce și alte jucării similare, iar pentru a-i face pe plac, îi puteți face cadou și seturi de creație sau alte jocuri pentru îndemânare

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!