• Intra in cont
  • 1 +40727748321
  • 2 +40727747730
  • Favorite
  • 0 0,00

Seturi de construit

Afiseaza: 1-24 din 773 produse

 Filtre
Seturi de construit - Turn Montessori Djeco Gaina
-10%
Seturi de construit - iată o modalitate excelentă de a oferi copilului dumneavoastră ocazia de a-şi dezvolta abilităţile de bază. Obiectele concrete - cuburi de construit, jucării de construit sau chiar jocuri Lego de construit - sunt folosite cu succes în educaţia prin joc a copiilor, întrucât ajută la stabilirea unei baze solide pentru acumularea cunoştinţelor abstracte.

Introducerea unui set de construit în arsenalul de joacă al copilului îi va solicita atenţia, inventivitatea şi răbdarea. Avantajul unor astfel de seturi de construit pentru copii constă în versatilitatea acestora. În funcţie de tipul pieselor şi complexitatea jucăriilor de construit, aceste jocuri sunt ideale pentru mai multe grupe de vârstă şi implică dezvoltarea creativităţii, a abilităţilor cognitive şi a coordonării copilului. 

Cuburile de construit din lemn îi învaţă pe cei mici despre gravitaţie, despre potrivirea elementelor în spaţiu şi nu numai. Sutele de combinaţii posibile permit copilului să construiască aproape orice îşi doreşte, iar satisfacţia se va citi în ochii lui ori de câte ori va transforma grămada de piese într-o construcţie realistă.

Seturile de construcţii cu diferite grade de complexitate pot fi alese în funcţie de interesele copilului, astfel că îi puteţi face cadou celui mic un set de construit cu maşini, clădiri celebre sau roboţi.

Jocurile de construcţie magnetice sunt şi ele printre preferatele celor mici, iar piesele colorate cu sute de combinaţii posibile îi vor ţine ocupaţi ore întregi!

Dacă doriţi să îi oferiţi copilului un mijloc excelent de relaxare şi de antrenare a unor abilităţi esenţiale, îi puteţi pune la dispoziţie seturi de construit variate, pe care le poate folosi combinat. Odată ce a prins gustul seturilor de construit, copilul îşi va dori cu siguranţă să încerce şi alte jucării similare, iar pentru a-i face pe plac, îi puteţi face cadou şi seturi de creaţie sau alte jucării pentru îndemânare
 

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 +40727747730 comenzi@deajoaca.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!