BUKI France

BUKI France

Fondată în anul 1992, Buki France reprezintă un actor major în industria jucăriilor, care are misiunea de a oferi jocuri științifice, culinare, creative și distractive, plus multe alte jucării!
Buki France inventează, proiectează, dezvoltă și testează o mulțime de produse noi în fiecare an, la sediul lor din Le Mans, Franța.
Echipa lucrează în strânsă colaborare cu designeri, graficieni și oameni de știință.
Personajele Leo și Lea îi acompaniază pe copiii în cadrul experimentelor și activităților. Buki pune accentul pe inovație, educație, distracție, siguranță – dar și pe joaca în familie.
Vă așteptăm să explorați gama Buki și să alegeți cele mai potrivite produse pentru copiii dvs.!

Vezi mai multe produse
Bullyland

Bullyland

Produsele din această categorie sunt figurine care redau fidel trăsăturile personajelor preferate din animațiile Disney. Explorați lumea figurinelor pe care le puteți combina și recombina la infinit, creând mereu povești noi, din personajele cunoscute. E nevoie doar de puțină imaginație!
Vezi mai multe produse
DeAgostini

DeAgostini

Produsele Deagostini

Deagostini este un brand cunoscut în întreaga lume pentru jucăriile și revistele lor interactive și educative, care oferă o mulțime de informații valoroase și divertisment pentru copii și adulți deopotrivă. Cu sediul în Italia, Deagostini a fost înființată în 1901 și a devenit unul dintre cei mai mari producători de jucării și publicații din lume.

Devenit celebru datorită seriei lor de modele de mașini și motociclete, Deagostini produce și alte jucării interesante, cum ar fi modele de avioane, elicoptere și nave spațiale. Fiecare jucărie este realizată cu o atenție deosebită la detalii și este concepută pentru a fi atât educativă, cât și distractivă. De exemplu, modelele de avioane și elicoptere includ reviste care oferă informații despre istoria aviației și despre modul în care  se realizează zborul. În același timp, jucăriile sunt proiectate pentru că cei mici să se poată juca cu ele, dar și pentru a fi păstrate în colecții și apreciate în toată splendoarea.
 

Avantajele jucăriilor și revistelor Deagostini

Jucăriile și revistele Deagostini aduc celor mici o serie de avantaje greu de ignorat de părinți:
  • Calitatea produselor - Deagostini este cunoscut pentru producerea de jucării și modele de înaltă calitate, fabricate din materiale durabile și atenție la detalii. Acestea sunt concepute să dureze și să fie colecționate și admirate mult timp.
  • Educație și divertisment - Revistele Deagostini sunt bine documentate și pline de informații despre diferite subiecte. Împreună cu jucăriile, acestea oferă o modalitate distractivă și educativă de a învăța despre subiecte precum istorie, cultură, știință și tehnologie.
  • Oportunități de colecționare - Jucăriile și modelele Deagostini sunt adesea parte din colecții complete, ceea ce înseamnă că există oportunități de a strânge și de a completa o colecție în timp.
  • Petrecerea timpului cu familia – Colecționarea modelelor și citirea revistelor poate fi o activitate distractivă și educativă pentru întreaga familie. Aceste produse contribuie la dezvoltarea abilităților motorii fine, a concentrării și a răbdării copiilor.
  • Varietatea subiectelor - Deagostini oferă o gamă largă de subiecte pentru jucăriile și modelele lor, inclusiv istorie, cultură, mașini, avioane, nave, trenuri, benzi desenate și multe altele.
 

Întrebări frecvente

 

Ce jucării Deagostini găsești pe Deajoaca.ro?

Pe Deajoaca.ro găsești o mulțime de reviste Deagostini cu titluri și subiecte interesante, precum ”Viețuitoare din mări și oceane”, colecția ”Insecte din lumea întreagă” sau ”Pe urmele dinozaurilor”, dar și figurine și jucării, ca de exemplu “Figurina Spinozaurul” sau “Figurina Mamutul”.
 

De la ce vârstă sunt recomandate jucăriile și revistele Deagostini pentru copii?

Vârsta pentru care sunt recomandate produsele Deagostini variază în funcție de subiectul ales. De obicei, acestea sunt destinate copiilor cu vârsta de peste 8 ani, dar unele modele pot fi potrivite și pentru copii mai mici, sub supravegherea unui adult.
Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!