­č¬üAi facut bagajul de c─âl─âtorie? Descoper─â cele mai frumoase jocuri de luat in vacan╚Ť─â!
BUKI France

BUKI France

Fondat─â în anul 1992, Buki France reprezint─â un actor major în industria juc─âriilor, care are misiunea de a oferi jocuri ╚Ötiin╚Ťifice, culinare, creative ╚Öi distractive, plus multe alte juc─ârii!
Buki France inventeaz─â, proiecteaz─â, dezvolt─â ╚Öi testeaz─â o mul╚Ťime de produse noi în fiecare an, la sediul lor din Le Mans, Fran╚Ťa.
Echipa lucreaz─â în strâns─â colaborare cu designeri, graficieni ╚Öi oameni de ╚Ötiin╚Ť─â.
Personajele Leo ╚Öi Lea îi acompaniaz─â pe copiii în cadrul experimentelor ╚Öi activit─â╚Ťilor. Buki pune accentul pe inova╚Ťie, educa╚Ťie, distrac╚Ťie, siguran╚Ť─â – dar ╚Öi pe joaca în familie.
V─â a╚Ötept─âm s─â explora╚Ťi gama Buki ╚Öi s─â alege╚Ťi cele mai potrivite produse pentru copiii dvs.!

Vezi mai multe produse
Bullyland

Bullyland

Produsele din aceast─â categorie sunt figurine care redau fidel tr─âs─âturile personajelor preferate din anima╚Ťiile Disney. Explora╚Ťi lumea figurinelor pe care le pute╚Ťi combina ╚Öi recombina la infinit, creând mereu pove╚Öti noi, din personajele cunoscute. E nevoie doar de pu╚Ťin─â imagina╚Ťie!
Vezi mai multe produse
DeAgostini

DeAgostini

Produsele Deagostini

Deagostini este un brand cunoscut în întreaga lume pentru juc─âriile ╚Öi revistele lor interactive ╚Öi educative, care ofer─â o mul╚Ťime de informa╚Ťii valoroase ╚Öi divertisment pentru copii ╚Öi adul╚Ťi deopotriv─â. Cu sediul în Italia, Deagostini a fost înfiin╚Ťat─â în 1901 ╚Öi a devenit unul dintre cei mai mari produc─âtori de juc─ârii ╚Öi publica╚Ťii din lume.

Devenit celebru datorit─â seriei lor de modele de ma╚Öini ╚Öi motociclete, Deagostini produce ╚Öi alte juc─ârii interesante, cum ar fi modele de avioane, elicoptere ╚Öi nave spa╚Ťiale. Fiecare juc─ârie este realizat─â cu o aten╚Ťie deosebit─â la detalii ╚Öi este conceput─â pentru a fi atât educativ─â, cât ╚Öi distractiv─â. De exemplu, modelele de avioane ╚Öi elicoptere includ reviste care ofer─â informa╚Ťii despre istoria avia╚Ťiei ╚Öi despre modul în care  se realizeaz─â zborul. În acela╚Öi timp, juc─âriile sunt proiectate pentru c─â cei mici s─â se poat─â juca cu ele, dar ╚Öi pentru a fi p─âstrate în colec╚Ťii ╚Öi apreciate în toat─â splendoarea.
 

Avantajele jucăriilor și revistelor Deagostini

Juc─âriile ╚Öi revistele Deagostini aduc celor mici o serie de avantaje greu de ignorat de p─ârin╚Ťi:
  • Calitatea produselor - Deagostini este cunoscut pentru producerea de juc─ârii ╚Öi modele de înalt─â calitate, fabricate din materiale durabile ╚Öi aten╚Ťie la detalii. Acestea sunt concepute s─â dureze ╚Öi s─â fie colec╚Ťionate ╚Öi admirate mult timp.
  • Educa╚Ťie ╚Öi divertisment - Revistele Deagostini sunt bine documentate ╚Öi pline de informa╚Ťii despre diferite subiecte. Împreun─â cu juc─âriile, acestea ofer─â o modalitate distractiv─â ╚Öi educativ─â de a înv─â╚Ťa despre subiecte precum istorie, cultur─â, ╚Ötiin╚Ť─â ╚Öi tehnologie.
  • Oportunit─â╚Ťi de colec╚Ťionare - Juc─âriile ╚Öi modelele Deagostini sunt adesea parte din colec╚Ťii complete, ceea ce înseamn─â c─â exist─â oportunit─â╚Ťi de a strânge ╚Öi de a completa o colec╚Ťie în timp.
  • Petrecerea timpului cu familia – Colec╚Ťionarea modelelor ╚Öi citirea revistelor poate fi o activitate distractiv─â ╚Öi educativ─â pentru întreaga familie. Aceste produse contribuie la dezvoltarea abilit─â╚Ťilor motorii fine, a concentr─ârii ╚Öi a r─âbd─ârii copiilor.
  • Varietatea subiectelor - Deagostini ofer─â o gam─â larg─â de subiecte pentru juc─âriile ╚Öi modelele lor, inclusiv istorie, cultur─â, ma╚Öini, avioane, nave, trenuri, benzi desenate ╚Öi multe altele.
 

Întreb─âri frecvente

 

Ce jucării Deagostini găsești pe Deajoaca.ro?

Pe Deajoaca.ro g─âse╚Öti o mul╚Ťime de reviste Deagostini cu titluri ╚Öi subiecte interesante, precum ”Vie╚Ťuitoare din m─âri ╚Öi oceane”, colec╚Ťia ”Insecte din lumea întreag─â” sau ”Pe urmele dinozaurilor”, dar ╚Öi figurine ╚Öi juc─ârii, ca de exemplu “Figurina Spinozaurul” sau “Figurina Mamutul”.
 

De la ce vârst─â sunt recomandate juc─âriile ╚Öi revistele Deagostini pentru copii?

Vârsta pentru care sunt recomandate produsele Deagostini variaz─â în func╚Ťie de subiectul ales. De obicei, acestea sunt destinate copiilor cu vârsta de peste 8 ani, dar unele modele pot fi potrivite ╚Öi pentru copii mai mici, sub supravegherea unui adult.
Vezi mai multe produse
DPH

DPH

Motto-ul Editurii DPH, specializat─â pe materiale îmbin─â jocul cu înv─â╚Ťarea, este: ”s─â transform─âm procesul educa┼úional într-o experien┼úã plãcutã.”
Explora╚Ťi mai jos produsele editurii DPH, cu o grafic─â pl─âcut─â ╚Öi adaptate ╚Öi nevoii de ludic a copilului.
 
Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Suport clienti 9Ôü░Ôü░ - 18Ôü░Ôü░

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!