A&A Concept EDU

Produsele A&A Concept Edu sunt destinate învățării prin joc. Realizate din materiale naturale, produsele, destinate mai multor grupe de vârste, sunt minunate pentru a fi jucate în vacanță, oferind continuitate în procesul de învățare... de-o viață.
Vezi mai multe produse
BUKI France

BUKI France

Fondată în anul 1992, Buki France reprezintă un actor major în industria jucăriilor, care are misiunea de a oferi jocuri științifice, culinare, creative și distractive, plus multe alte jucării!
Buki France inventează, proiectează, dezvoltă și testează o mulțime de produse noi în fiecare an, la sediul lor din Le Mans, Franța.
Echipa lucrează în strânsă colaborare cu designeri, graficieni și oameni de știință.
Personajele Leo și Lea îi acompaniază pe copiii în cadrul experimentelor și activităților. Buki pune accentul pe inovație, educație, distracție, siguranță – dar și pe joaca în familie.
Vă așteptăm să explorați gama Buki și să alegeți cele mai potrivite produse pentru copiii dvs.!

Vezi mai multe produse
Bullyland

Bullyland

Produsele din această categorie sunt figurine care redau fidel trăsăturile personajelor preferate din animațiile Disney. Explorați lumea figurinelor pe care le puteți combina și recombina la infinit, creând mereu povești noi, din personajele cunoscute. E nevoie doar de puțină imaginație!
Vezi mai multe produse
DeAgostini

DeAgostini

Brandul De Agostini este cunoscut de către colecționari pentru calitatea produselor – veți găsi în această serie colecții de avioane din cel de-al Doilea Război Mondial și colecția Armata Japoneză. Pentru copii, plușurile Magiki, însoțite de o revistă plină de jocuri și provocări.
Vezi mai multe produse
DPH

DPH

Motto-ul Editurii DPH, specializată pe materiale îmbină jocul cu învățarea, este: ”să transformăm procesul educaţional într-o experienţã plãcutã.”
Explorați mai jos produsele editurii DPH, cu o grafică plăcută și adaptate și nevoii de ludic a copilului.
 
Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 +40727747730 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!