Carti dezvoltare personala

Afiseaza: 1-40 din 40 produse

 Filtre
Dezvoltarea personală este o activitate dinamică și creativă care susține și ajută copilul să descopere propriile resurse interioare si să dezvolte noi modalități proprii de gândire sau de găsire a soluțiilor pentru problemele pe care le întâmpină în viață. Dezvoltarea personală are scopul de a facilita accesul la un viitor împlinit, adaptat si echilibrat.

Cărțile de dezvoltare personală îi ajută pe cei mici să înțeleagă și să gestioneze emoțiile, să conștientizeze și să formeze deprinderi sociale sau emoționale sănătoase.

Pentru a veni în ajutor părinților, echipa Deajoaca.ro ți-a pregătit o întreagă categorie de cărți de dezvoltare personală pentru micuțul tău.
 

Beneficiile cărților de dezvoltare personală pentru copii

Cărțile de dezvoltare personală pentru copii au o mulțime de beneficii ce se resimt asupra dezvoltării lor. Cele mai importante sunt:
 • Dezvoltarea memoriei – cititul te ajută să reții nume de personaje, locuri și să urmărești firul acțiunii;
 • Îmbunătățește imaginația și creativitatea;
 • Cărțile de dezvoltare personală te învață să fii disciplinat;
 • Te ajută să te cunoști mai bine;
 • Înveți să-ți trăiești și gestionezi propriile emoții;
 • Reduce stresul si anxietatea;
 • Crește nivelul de adaptabilitate în diferite medii de viață;
 • Cultivă și stimulează inteligența emoțională;
 • Dezvoltă comunicarea si abilitățile de exprimare;
 • Ajută copilul sa dobandeasca comportamente și atitudini adecvate, în găsirea de soluții, la rezolvarea problemelor cu care se confruntă zi de zi;
 • Dezvoltă sociabilități și abilitați implicate în aceasta;
 • Scade anxietatea și nivelul tensiunilor care apar în viata copilului din diferite motive.
 

Rolul părinților în dezvoltarea personală a copiilor

Părinții trebuie să creeze contextul necesar pentru dezvoltarea personală a copiilor. Pentru ca o persoană să se dezvolte personal trebuie să se simtă iubită și în siguranță, ca să poată să își dorească să se ocupe de ea însăși.

Primul pas spre dezvoltarea personală a copiilor constă în oferirea iubirii în mod necondiționat și fără pretenții. Astfel, arată-i copilului tău ca îl iubești fix așa cum este el, cu aptitudinile, plăcerile și visele pe care le are. Treptat, adaugă în rutina lui cărți de dezvoltare personală pe care sa le explorați împreună.

Dezvoltarea personală a copiilor este foarte importantă. Alege din oferta noastră de produse cărțile potrivite pentru el si profită de ofertele avantajoase.
 

Întrebări frecvente:

 

Ce este dezvoltarea personală?

Dezvoltarea personală este o activitate dinamică și creativă care susține și ajută copilul să își descopere propriile resurse interioare.
 

Ce abilități își dezvoltă copilul prin intermediul dezvoltării personale?

Cele mai importante abilitați pe care le poate dezvolta copilul tău prin intermediul dezvoltării personale sunt: managementul conflictelor, gestionarea stresului, gestionarea furiei, cultivarea gândirii pozitive, îmbunătățirea concentrării sau prezența personală plăcuta și adecvată.
 

Ce cărți de dezvoltare personala găsești pe Deajoaca.ro?

Pe Deajoaca.ro găsești o mulțime de cărți de dezvoltare personală pentru copii, printre care si: ”Max merge la grădiniță”, ”Cum cresc fetele?”, ”Cum cresc băieții?”, ”Astăzi este despre astăzi” sau ”Ce se întâmpla cu mine?”.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!