🥚🐇 Până la -40% reduceri pentru cadourile de 🎁Iepuraș!  

Jucarii copii 0-1 ani

Afiseaza: 1-48 din 453 produse

 Filtre
Jucarii copii 0-1 ani - Joc de construit Topanicar Djeco, 18 luni+
-10%

Jucării online pentru copii de 1 an

Vârstă de 1 ani este prima aniversare a bebelușului, adică momentul în care bebelușul devine copil mic.

Primul an a trecut. Primele momente dificile s-au dus și ele, iar de acum micuțul tău pășește cu pași mai mari în minunata lume a copilăriei.

De la 1 an, copii încep să aibă mai multă independență, să se poată mișca singuri și doresc cu mai multă pasiune să cunoască lumea. Așadar, acum este momentul perfect pentru un set de jucării noi.

Fiind prima aniversare, copilul va primi multe cadouri, iar mulți dintre invitați se vor concentra pe găsirea unor jucării potrivite pentru el. Tocmai de aceea, echipa Deajoaca.ro ți-a pregătit o gamă completă de jucării potrivite pentru această vârstă și pentru stadiul de dezvoltare fizică și mentală la care se află.
 

Cum alegi jucăriile pentru un copil de 1 an?

Încă de la cele mai mici vârste, copii absorb informații de este tot, iar jucăriile sunt cele mai importante elemente, întrucât prin intermediul lor, cei mici descoperă lumea. Fiind atât de importante pentru dezvoltarea lor, părinții trebuie să acorde atenție fiecărui detaliu care stă la baza acestei alegeri.

Fiecare jucărie aflată în gama noastră de jucării pentru copii de 1 an reprezintă atât o sursă de divertisment și joacă, cât și de învățare, pentru că reușește să aducă în viețile lor primele noțiuni în ceea ce privește culorile, cifrele, literele sau formele.

Jucăriile ideale pentru fetițe și băieței de 1 an trebuie să fie în primul rând sigure, astfel încât să nu existe riscul că cel mic să înghită unele accesorii. De asemenea, vopselele folosite trebuie să fie non toxice. Apoi, jucăriile trebuie să dezvolte o anumită abilitate.

Astfel, poți alege jucării îndemânare, jucării educative, jucării interactive, păpuși, mașinuțe, ursuleți de plus, cărți de colorat sau jocuri de construit.

Vezi oferta noastră de produse și alege jucării sigure, realizate pentru vârstă micuțului tău.
 

Întrebări frecvente:

 

Ce jucării sunt potrivite pentru un copil de 1 an?

Pentru un copil de 1 an, sunt recomandate jucăriile interactive, viu colorate, care îi vor atrage atenția și îi vor spori pofta de joacă. Cele mai potrivite jucării trebuie să fie sigure, să nu conțină piese mici care ar putea fi ingerate și să stârnească curiozitatea și atenția celui mic.
 

Ce jucării pentru copii de 1 an ajută la dezvoltarea copilului?

Alege întotdeauna jucării interactive, cu funcții de sunete și lumini, care susțin dezvoltarea imaginației, a inteligenței și a curiozității celui mic. De asemenea, un ursuleț simpatic din pluș îl va ajuta să-și dezvolte simțul tactil, vizual și funcțiile motorii.
 

Unde găsești  jucării pentru copii de 1 an?

Deajoaca.ro este locul în care găsești o gamă diversă și variată de jucării pentru copii de 1 an. Alege jocuri de potrivite, prima cărticică cu păpuși degetar, centre de activități, puzzle din lemn sau jocuri de echilibru.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!