🥚🐇 Până la -40% reduceri pentru cadourile de 🎁Iepuraș!  

Jocuri si jucarii stiinta

Afiseaza: 1-48 din 269 produse

 Filtre
În ultimii ani, s-a vorbit tot mai mult despre educația științifică a copiilor - care, deși pare greu de crezut la prima vedere, poate începe chiar din copilăria mică. Da, ai citit bine: și tu îl poți introduce pe cel mic în fascinantul univers al științei. Nu ai nevoie decât de câteva jocuri științifice care să-i stârnească interesul și care, bineînțeles, să-i explice lucrurile pe înțelesul său.

Noi, cei de la Deajoaca.ro, credem că educația științifică prin joc se poate realiza foarte ușor și într-un mod cât se poate de distractiv, de aceea venim în sprijinul părinților cu o categorie specială de jocuri de știință pentru copii, care se adresează tuturor vârstelor. Astfel, în această categorie găsești jocuri potrivite chiar și pentru micuții de doar 3 ani, iar printre acestea se numără și Să învățăm continentele. 

Tot aici poți descoperi și resurse utile și totodată distractive care explică diferite experimente științifice pentru copii: Experimente cu lumină - 12 experimente este doar unul dintre exemplele pe care ți le recomandăm, acesta fiind un joc potrivit pentru categoria de vârstă 9-12 ani.

Noțiuni de fizică, noțiuni de chimie, noțiuni de biologie, noțiuni de geografie - iată doar câteva dintre lucrurile pe care copilul tău le poate învăța chiar… jucându-se, căci, după cum probabil știi, copiii înțeleg cel mai bine atunci când îmbină utilul cu plăcutul.

De asemenea, cărțile despre știință îl vor ajuta să-și extindă orizontul cunoașterii, prin faptul că îi vor răspunde la unele dintre cele mai importante întrebări pe care le are și, cel mai important, îl vor încuraja să-și pună noi întrebări și să pornească în căutarea unor noi răspunsuri. Astfel, cel mic va fi într-o călătorie fascinantă de descoperire a lumii.

Înainte de a alege o carte, o jucărie sau un joc educativ, îți recomandăm să citești cu atenție descrierea, astfel încât să te asiguri că produsul respectiv se adresează categoriei de vârstă în care se încadrează copilul tău. Totodată, ține cont de eventualele indicații.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!