🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Jocuri de indemanare

Afiseaza: 1-48 din 826 produse

 Filtre
Printre cele mai îndrăgite tipuri de jocuri educative se numără jocurile de îndemânare. Un beneficiu esențial al acestora este faptul că pot fi încercate chiar și de bebeluși. Important este să alegi, în funcție de situație, jocurile de îndemânare pentru copii/pentru bebeluși, ținând cont de categoria de vârstă cărora li se adresează acestea. Poți descoperi acest detaliu în căsuța de descriere a fiecărui produs, descriere pe care îți recomandăm s-o citești cu atenție.

Ce rol au jocurile de îndemânare în dezvoltarea armonioasă a copiilor? Ce aptitudini dezvoltă acestea? De ce este important să adaugi în colecția de jocuri și jucării educative a copilului tău și cel puțin un joc de îndemânare atractiv și potrivit pentru vârsta lui?

Ei bine, pentru a înțelege importanța jocurilor de îndemânare, îți vom prezenta câteva avantaje ale acestora. În primul rând, jocurile de îndemânare contribuie la îmbunătățirea funcțiilor motrice, coordonarea mână-ochi fiind una dintre cele mai importante. Mai mult decât atât, jocurile de îndemânare mențin vie atenția copiilor și îi ajută să-și dezvolte capacitatea de concentrare, o calitate esențială inclusiv în activitatea școlară, precum și în multe situații din viața de zi cu zi. De asemenea, acestea activează latura creativă și, foarte important, contribuie la dezvoltarea aptitudinilor de comunicare interpersonală și de grup, prin faptul că micuții se bucură de ele în compania prietenilor sau a membrilor familiei.

Pe Deajoaca.ro găsești o mulțime de jocuri de îndemânare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1,5 și 7 ani, de la producători precum AMEWI, TOBAR, BIGJIGS Toys. Totodată, prețurile produselor noastre sunt accesibile, astfel că poți găsi jocuri de îndemânare antrenante care costă mai puțin de 50 de lei.

În final, îți reamintim să citești cu atenție specificațiile fiecărui produs, pentru a te asigura că alegi un joc de îndemânare antrenant pentru micuțul familiei și adecvat vârstei lui.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!