Cuburi din lemn

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre
Cuburi din lemn - Trenulet cu cuburi, Egmont toys, 1-2 ani +
-10%
Cuburile de construit din lemn sunt unele dintre cele mai bune jucării care contribuie la dezvoltarea creativității copilului. Pentru că sunt extrem de distractive, dar au și un rol educativ destul de pronunțat, Deajoaca.ro a pregătit o întreagă categorie de astfel de jucării. Bucură-te împreună cu cel mic de clipe magice și achiziționează cuburi de construit din lemn, special adaptate pentru nevoile tuturor copiilor de diferite vârste, astfel încât aceștia să se distreze și să învețe lucruri noi în același timp.

Copiii adoră să se joace cu cuburi de diverse forme și să construiască diferite lucruri. Acest lucru îi ajută pe cei mici să își pună în valoare imaginația și să experimenteze. Cu cât jucăriile sunt mai colorate, cu atât vor fi mai atractive pentru cei mici, iar colecția noastră de jocuri este suficient de mare încât îi poți face copilului tău o adevărată colecție de cuburi.
 

Avantajele cuburilor de construit din lemn

Cuburile pentru construit din lemn au o serie de avantaje foarte importante pentru dezvoltarea copiilor.

Lemnul este cel mai bun material, nefiind tratat cu substanțe toxice.

Mai mult decât atât, cuburile de construit din lemn oferă marele avantaj al dezvoltării abilităților tactile și motrice întrucât au dimensiuni mari, iar texturile sunt de interes pentru copilul tău. Cuburile din lemn sunt potrivite pentru mânuțele mici ale copilului și au o greutate potrivită astfel încât să poată fi utilizate cu ușurință.

Prin intermediul cuburilor de construit, copii se pot juca în grup, dezvoltându-și astfel abilitățile sociale.

Tot prin intermediul acestui joc, copilul va învăța să câștige, să piardă și să o ia de la capăt. Astfel, când construcția se dărâma, copilul va ști să gestioneze din ce în ce mai bine această situație, iar modul în care sunt create cuburile îl fac pe cei mici să fie implicat in joc, construind cu drag.

De asemenea, prin intermediul cuburilor, copilul va învăța primele noțiuni de fizică, arhitectură și inginerie.
 

Întrebări frecvente:

 

Ce aptitudini se dezvoltă prin intermediul unui set de cuburi de construit din lemn?

Un set de cuburi de construit din lemn ajută la dezvoltarea creativității și gândirii logice. Cu ajutorul unor cuburi de construit, cel mic va învăța primele noțiuni de matematică, deoarece va trebui să le numere și să creeze diverse forme. Cuburile interconectabile au rolul de a dezvolta dexteritatea și coordonarea mâna-ochi.
 

Ce activități se pot desfășura cu ajutorul cuburilor de construit din lemn?

Prin intermediul unui set de cuburi de construit din lemn copilul poate învăța prin joacă să numere, să aranjeze piesele după dimensiuni și culori sau să realizeze forme simple, precum turnuri sau piramide.
 

Ce seturi de cuburi de construit din lemn găsești pe Deajoaca.ro?

Pe Dejoacă.ro găsești o mulțime de seturi de cuburi de construit precum ” cuburi pentru construit povestiri”, ”cuburi pentru conversații”, ”cuburi din lemn cu imagini”, ”set de construcție animăluțe sălbatice cuburi din lemn” sau ”set de construcție la școală”.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!