Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Jucarii si jocuri Montessori

Afiseaza: 1-48 din 194 produse

 Filtre
Metoda Montessori a devenit tot mai populară, în ultimii ani, în educația copiilor. Metodă dezvoltată de Dr. Maria Montessori, aceasta încurajează copiii să exploreze lumea înconjurătoare în mod independent.

Jucăriile, jocurile si activitățile Montessori sunt concepute pornind de la această idee fundamentală a metodei Montessori. Astfel, ele „imită” realitatea, oferindu-le copiilor oportunitatea de a experimenta diverse situații inspirate din viața de zi cu zi. Jucăriile Montessori contribuie la dezvoltarea logicii, a abilităților psiho-motorii fine, a dexterității, a capacității de concentrare, a creativității și nu numai. Dar, cel mai important, orice joc Montessori pentru copii își propune să încurajeze copilul să descopere lumea în mod independent, prin culoare, formă, gust.

Gama de jocuri și jucării Montessori de pe Deajoaca.ro este foarte generoasă, astfel că ea cuprinde, printre altele, jocuri tactile, jocuri de îmbogățire a cunoștințelor, jocuri de învățare a limbilor străine (așa cum este limba engleza), jocuri de asamblare. După cum se poate observa, jocurile pe care le vei regăsi în magazinul nostru online urmăresc dezvoltarea unor abilități importante, așa cum sunt cele motorii sau cele de concentrare și atenție.

De asemenea, jocurile și jucăriile Montessori de pe Deajoaca.ro sunt fabricate cu atenția cuvenită detaliilor și sunt rezistente în timp, astfel că micuțul tău se va putea bucura de ele în repetate rânduri.

Pentru a te asigura că alegi jocul potrivit pentru copilul tău, îți recomandăm să citești cu atenție descrierea fiecărui produs în parte. Aceasta cuprinde toate detaliile necesare: conceptul jocului, elementele care intră în componența lui, dar și categoria de vârstă căreia i se adresează. Ține cont de aceasta din urmă, astfel încât să alegi un joc adecvat vârstei copilului tău.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!