Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Leagane

Afiseaza: 1-25 din 25 produse

 Filtre
Leagănele pentru copii sunt un echipament de joc clasic, care oferă o experiență de distracție și aventură pentru copii. Acestea sunt formate dintr-un cadru de susținere, confecționate de obicei din lemn sau metal, la care sunt atașate două frânghii lungi, prin care se leagă un șezlong în care copiii stau așezați. Leagănele pot fi instalate în curtea din fața casei, în parc sau în zona de joacă a școlii, oferind astfel copiilor ocazia de a se juca și de a socializa cu prietenii lor.

Leagănele pentru copii sunt un echipament de joacă ideal pentru copiii cu vârste între 2 și 12 ani. Acestea oferă o gamă largă de beneficii, inclusiv stimularea dezvoltării fizice și cognitive. Leagănele ajută la îmbunătățirea coordonării, a echilibrului și a capacității de a se concentra, precum și la dezvoltarea forței musculare.

În plus, leagănele oferă copiilor o modalitate distractivă de a se relaxa și de a se elibera de stres. Leagănul le oferă o senzație de libertate, care poate ajuta la calmarea anxietății și a stresului. De asemenea, leagănele sunt utile pentru a dezvolta abilitățile sociale ale copiilor, ajutându-i să învețe să împărtășească și să colaboreze cu ceilalți copii.

Acestea pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a încuraja copiii să petreacă mai mult timp în aer liber. Într-o lume din ce în ce mai dependentă de tehnologie, leagănele oferă o modalitate distractivă și sănătoasă de a-i face pe copii să iasă afară și să se bucure de natură și de soare.

Cu toate acestea, înainte de a instala un leagăn, este important să se ia în considerare anumite aspecte de siguranță. Leagănele trebuie să fie montate într-o zonă dreaptă și fără obstacole, pentru a evita accidentele. În plus, este important să se verifice periodic starea de funcționare, pentru a evita deteriorarea sau uzura componentelor.
 

Întrebări frecvente:

 

De ce sunt importante leagănele pentru copii?

Leagănele pentru copii sunt importante pentru dezvoltarea fizică și cognitivă a copiilor. Acestea ajută la îmbunătățirea echilibrului, coordonării și forței musculare, precum și la dezvoltarea abilităților sociale și de comunicare.
 

Ce trebuie să verifici înainte de a instala un leagăn pentru copii?

Înainte de a instala un leagăn pentru copii, este important să verifici dacă spațiul este suficient de mare pentru a instala leagănul, să alegi un leagăn adecvat pentru vârsta copilului tău și să verifici instrucțiunile de instalare, pentru a te asigura că leagănul este montat corect.
 

Ce fel de leagăn este cel mai potrivit pentru copilul tău?

Cel mai potrivit leagăn pentru copilul tău depinde de vârsta și preferințele personale ale acestuia. Există diferite tipuri de leagăne pentru copii, inclusiv leagăne simple, leagăne cu spătar sau șezlong, și leagăne în formă de animale sau mașini. Este important să alegi un leagăn care să fie potrivit pentru vârsta copilului tău și care să îi ofere confort și siguranță în timpul jocului.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!