Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Locuri de joaca

Afiseaza: 1-48 din 51 produse

 Filtre

Locuri de joacă pentru copii

Locurile de joacă pentru copii sunt memorabile. Chiar și noi adulții ne amintim de leagănul din curte sau de toboganul din parcul din apropierea casei. Pentru că știm cât de important este impactul pe care îl are în memoria copilului, echipa Deajoaca.ro ți-a pregătit o întreagă categorie în care găsești elementele și accesoriile necesare pentru a construi un loc de joacă. Fie că alegi să montezi un loc de joaca pentru copii in interior sau in exterior, pe site-ul nostru găsești toate elementele de care ai nevoie.
 

Amplasarea locului de joacă pentru copii

Înainte de a cumpăra toate elementele necesare ar fi bine să îți stabilești locul în care vei monta locul de joacă. Dacă vrei să-l poziționezi în curte, optează pentru zonele aflate în apropierea razei de observație a unui adult sau în apropierea unei ferestre pentru a permite vizibilitatea și din interior.

De asemenea, ține cont și de punctele cardinale. Spre exemplu, locurile amplasate în nord sunt de obicei mai întunecoase și mai friguroase.
 

Alegerea elementelor de joacă

Atunci când alegi elementele de joacă ar fi bine să ții cont de vârsta copiilor și să încerci să le separi pe categorii de vârste. Întocmește o listă ținând cont de elementele și accesoriile potrivite vârstei copilului tău.

În alegerea elementelor de joacă singura limită este imaginația.
 

Aspecte esențiale în montarea unui loc de joacă

În funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție, poți alege să achiziționezi un loc de joacă mai simplu sau mai complex. Pe Deajoaca.ro găsești locuri de joacă pentru copii la preț avantajos.

Un alt aspect important de care este recomandat să ții cont în construirea locului de joacă, constă în calitatea materialelor și siguranța pe care o oferă.

Fă-ți un plan al locului de joacă ideal și caută toate elementele de care ai nevoie pe site. Oferă-i copilului tău clipe de neuitat și jucați-vă împreună.
 

Întrebări frecvente:

 

Ce beneficii are un loc de joacă?

Pe lângă faptul că reușește să-i țină pe copii ocupați un timp cât mai îndelungat, un loc de joacă încurajează mișcarea, comunicare și dezvoltarea abilităților strategice.
 

Cât costă un loc joacă pentru copii?

Prețul unui loc de joacă pentru copii se stabilește în funcție de dimensiunile și complexitatea acestuia.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!