Jucarii de exterior

Afiseaza: 1-48 din 338 produse

 Filtre
Jocul și joaca au un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor, iar acest lucru este dovedit inclusiv de studiile efectuate până în prezent. Potrivit acestora, jocul și joaca contribuie la dezvoltarea imaginației și a creativității, îmbunătățesc abilitățile cognitive, facilitează dezvoltarea psiho-emoțională, îmbunătățesc abilitățile de comunicare interpersonală și de grup și contribuie la dezvoltarea fizică a puilor de oameni.

Când vine vorba de dezvoltarea fizică a copiilor, nu putem să nu ne gândim la jocurile și jucăriile pentru exterior. Avantajele jucăriilor de exterior pentru copii nu constau, însă, doar în dezvoltarea fizică. Să luăm exemplul mersului pe bicicletă: învățând să meargă pe bicicletă, copilul va deprinde, într-adevăr, o nouă abilitate fizică și, în același timp, își va cultiva independența și își va dezvolta creativitatea prin diferitele situații pe care și le imaginează.

Tocmai pentru că jucăriile pentru exterior sunt binevenite (și chiar necesare) în viața puilor de oameni, pe Deajoaca.ro am adăugat o mulțime de astfel de jucării: de la tiroliene și leagăne din lemn, până la vehicule fără pedale și tobogane; de la măsuțe de activități pentru apă și nisip, până la avioane din spumă.

În plus, dacă locuiți la curte, ai putea să amenajezi un loc de joacă pentru copilul tău. Astfel, îl vei îmbia să petreacă mai mult timp în aer liber. Ai putea, de exemplu, să-i montezi un leagăn, o trambulină, o măsuță de joacă sau chiar o adevărată căsuță cu pridvor. Alegerea îți aparține, în funcție de spațiu, de buget și, bineînțeles, de preferințele celui mic. Până la urmă, cel mai important este ca locul de joacă special amenajat pentru el să-i stârnească interesul.

Fie că vrei să amenajezi în grădina casei voastre un loc de joacă pentru cel mic sau că ești în căutarea unor jucării pe care să le poți lua cu voi ori de câte ori faceți o ieșire în parc, fii convins(ă) că pe Deajoaca.ro vei găsi ceea ce cauți.

Jocurile în aer liber sunt printre cele mai apreciate și iubite activități de copii, acestea fiind esențiale pentru sănătatea și buna dezvoltare a celor mici. Amenajarea unui loc de joacă în curte sau grădină poate fi destul de solicitantă, însă cu organizare și atenție la detalii vei reuși să creezi un spațiu potrivit pentru ca cel mic să se bucure de zilele frumoase de afară.
 

Cum amenajezi un spațiu de joacă afară?

Atunci când vrei să amenajezi un spațiu de joacă în curte, stabilește cu exactitate care este locul în care vei monta jucăriile de exterior, fă măsurătorile necesare și pregătește terenul în prealabil. Ia toate măsurile de siguranță necesare pentru ca cel mic să se joace în voie, fără a exista riscul unor accidentări. 

Stabilește bugetul pe care vrei să îl aloci acestei investiții și cumpără jucării de exterior de calitate, din materiale rezistente și de la producători certificați. De asemenea, ia în considerare preferințele copilului tău și ce activități îi place să facă atunci când mergeți în parcuri sau alte locuri de joacă. Acest lucru te va ajuta să iei o hotărâre mai ușoară cu privire la jucăriile de exterior pe care le vei achiziționa.
 

Care sunt beneficiile activităților în aer liber pentru copii?

Mișcarea și jocul în aer liber au numeroase beneficii în dezvoltarea fizică și mentală a celor mici, oferindu-le numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Atunci când amenajezi un spațiu de joacă în curte, îi oferi copilului tău oportunitatea de a se juca liber și de a-și alege singur activitatea preferată.

Pe lângă dezvoltarea musculară, joaca afară are numeroase beneficii. Printre acestea se numără cultivarea curajului, creșterea sentimentului de independență și faptul că micuțul învață să își controleze corpul, dar și emoțiile. De asemenea, cel mic își dezvoltă gândirea liberă și creativitatea, inventând noi jocuri de fiecare dată când se află la locul de joacă.

Deajoaca.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de jucării de exterior și accesorii pentru siguranța copiilor. Descoperă toate modelele disponibile în magazinul nostru online și comandă cu încredere tobogane, biciclete, leagăne și multe altele.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!