• Intra in cont
  • 1 +40727748321
  • 2 +40727747730
  • Favorite
  • 0 0,00

Jucarii de exterior

Afiseaza: 1-24 din 386 produse

 Filtre
Jocul și joaca au un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor, iar acest lucru este dovedit inclusiv de studiile efectuate până în prezent. Potrivit acestora, jocul și joaca contribuie la dezvoltarea imaginației și a creativității, îmbunățesc abilitățile cognitive, facilitează dezvoltarea psiho-emoțională, îmbunătățesc abilitățile de comunicare interpersonală și de grup și contribuie la dezvoltarea fizică a puilor de oameni.

Când vine vorba de dezvoltarea fizică a copiilor, nu putem să nu ne gândim la jocurile și jucăriile pentru exterior. Avantajele jucăriilor de exterior pentru copii nu constau, însă, doar în dezvoltarea fizică. Să luăm exemplul mersului pe bicicletă: învățând să meargă pe bicicletă, copilul va deprinde, într-adevăr, o nouă abilitate fizică și, în același timp, își va cultiva independența și își va dezvolta creativitatea prin diferitele situații pe care și le imaginează. 

Tocmai pentru că jucăriile pentru exterior sunt binevenite (și chiar necesare) în viața puilor de oameni, pe Deajoaca.ro am adăugat o mulțime de astfel de jucării: de la tiroliene și leagăne din lemn, până la vehicule fără pedale și tobogane; de la măsuțe de activități pentru apă și nisip, până la avioane din spumă. 

În plus, dacă locuiți la curte, ai putea să amenajezi un loc de joacă pentru copilul tău. Astfel, îl vei îmbia să petreacă mai mult timp în aer liber. Ai putea, de exemplu, să-i montezi un leagăn, o trambulină, o măsuță de joacă sau chiar o adevărată căsuță cu pridvor. Alegerea îți aparține, în funcție de spațiu, de buget și, bineînțeles, de preferințele celui mic. Până la urmă, cel mai important este ca locul de joacă special amenajat pentru el să-i stârnească interesul.

Fie că vrei să amenajezi în grădina casei voastre un loc de joacă pentru cel mic sau că ești în căutarea unor jucării pe care să le poți lua cu voi ori de câte ori faceți o ieșire în parc, fii convins(ă) că pe Deajoaca.ro vei găsi ceea ce cauți.
 

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 +40727747730 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!