🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Jocuri inteligenta si memorie

Afiseaza: 1-48 din 69 produse

 Filtre
Memorarea ar putea fi uneori un proces destul de plictisitor pentru copii, mai ales dacă aceștia sunt firi dinamice, care au nevoie de mai multă acțiune. În astfel de cazuri, poate părea o misiune imposibilă să-l ajuți pe cel mic să învețe, de exemplu, o lecție predată la școală sau să memoreze tabla înmulțirii.

Totuși, memorarea poate deveni o experiență grozavă atunci când îi dăruiești jocurile pentru dezvoltarea memoriei potrivite! Este vorba despre acele jocuri educative care își propun să dezvolte și să antreneze memoria copiilor încă de la o vârstă fragedă, de doar 3 ani. Bineînțeles, în această etapă a copilăriei este vorba despre jocuri simple pentru dezvoltarea memoriei – fiecare joc educativ se adresează unei anumite categorii de vârstă, deci și nivelul de dificultate se adaptează în funcție de aceasta.
Printre jocurile simple pentru dezvoltarea memoriei potrivite pentru copiii de doar 3 ani se numără: Memo Junior, Joc educativ Dinozauri murdari, Joc de memorie – Jucăriile lui Tommy, Joc de atenție – Dodo, Joc de atenție – Brioșe colorate. Unele dintre ele sunt potrivite pentru întreaga familie, astfel că vă puteți distra alături de cel mic. Probabil nu te gândeai că jocurile educative pentru dezvoltarea memoriei sunt și o oportunitate excelentă de a vă distra cu toții într-o după-amiază liniștită de weekend!

Joc de atenție – Dodo, Joc de atenție – Brioșe colorate. Unele dintre ele sunt potrivite pentru întreaga familie, astfel că vă puteți distra alături de cel mic. Probabil nu te gândeai că jocurile educative pentru dezvoltarea memoriei sunt și o oportunitate excelentă de a vă distra cu toții într-o după-amiază liniștită de weekend!

De asemenea, în această categorie vei găsi și jucării pentru dezvoltarea memoriei copilului – componente importante în diferite jocuri educative. De exemplu, pixul Hot Dots, în formă de cățel, este o jucărie interactivă care, mai mult ca sigur, îi va stârni imediat curiozitatea micuțului tău. Mai mult decât atât, pixul va „felicita” răspunsurile corecte din timpul jocului prin sunete specifice, în limba engleză. Totodată, el va răspunde printr-o lumină roșie și un anumit sunet dacă răspunsul este greșit. Un astfel de joc, pe lângă caracterul interactiv, mai are un avantaj esențial: categoria largă de vârstă căreia i se adresează – 3-10 ani.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!