Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Carti educative

Afiseaza: 1-48 din 239 produse

 Filtre

Cărți educative pentru copii

Educația începe încă din primele zile de viață ale unui copil și are un rol foarte important, motiv pentru care îți recomandăm să alegi pentru micuțul tău cele mai bune cărți educative special create pentru ei. Acestea includ cărțile cu povesti, cărțile cu diferite activități, cărțile senzoriale și cărțile de colorat interesante, menite să-l ajute pe cel mic să crească sănătos și să se dezvolte așa cum trebuie.

Pentru că sunt foarte importante și aduc o mulțime de beneficii creșterii și dezvoltării lor, Deajoaca.ro ți-a pregătit o gamă completă de cărți educative pentru copii, astfel că tot ce îți mai rămâne de făcut este să alegi variantele potrivite pentru copilul tău.
 

Alegerea cărților educative pentru copii

Dacă te afli în căutarea unor cărți educative pentru copii, trebuie, în primul rând, să acorzi atenție aspectului pe care îl au. Recomandarea noastră este să alegi cărți cu coperți cartonate, pentru că sunt mai rezistente și mai ușor de întreținut. În funcție de vârsta pe care o are cel mic, alege și lungimea textului. Astfel, pentru un copil care are sub trei ani este recomandat să alegi cărțile cu text scurt, care să fie compus din cuvinte simple și un număr mare de ilustrații. 

Dacă observi că cel mic este interesat de anumite lucruri și pune multe întrebări despre un anumit domeniu, alege cărți educative cu activități, care respecta o anumita tematică.
 

Beneficiile cărților educative pentru copii

Cărțile educative pentru copii sunt recomandate de toți specialiștii în educație întrucât aduc o mulțime de beneficii importante pentru creșterea și dezvoltare lor, precum:
  • Consolidarea imaginației și a creativității;
  • Îmbunătățirea concentrării;
  • Îmbunătățirea capacității copiilor de a reacționa la diverse evenimente;
  • Îmbogățirea vocabularului;
  • Îmbunătățirea memoriei.
Achiziționează cărți educative pentru copii din magazinul nostru online și profită de toate avantajele pe care aceste produse le oferă. De asemenea, petreceți cât mai mult timp împreună și ajută-l pe cel mic să descopere lumea înconjurătoare.
 

Întrebări frecvente:

 

Care sunt cele mai bune cărți educative pentru copii?

Cele mai bune cărți educative pentru copii sunt cele care oferă informații importante într-o manieră ușor de înțeles și de perceput de cei mici. Aceste cărți conțin exerciții și jocuri de învățare, cu ajutorul cărora cel mic își dezvoltă abilitățile lingvistice și nu numai.
 

Ce beneficii au cărțile educative pentru copii?

Cărțile educative pentru copii oferă o mulțime de beneficii pentru dezvoltarea lor. Acestea sporesc creativitatea și imaginația, dezvoltă abilitățile de comunicare, perspicacitatea, atenția, gândirea logică, critică și analitică, învățarea numerelor, a literelor și a animalelor.
 

Ce cărți educative găsești pe Deajoaca.ro?

Pe Deajoaca.ro găsești o gamă completă de cărți educative pentru copii, precum ”Activități istețe și amuzante pentru copii”, ”Reguli de comportament”, ”Activități premergătoare citirii”, ”Atlasul oceanelor”, ”Descoperă spațiul” sau ”Despărțim în silabe”.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!