Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Jucarii copii 2-3 ani

Afiseaza: 1-48 din 3246 produse

 Filtre
Rolul jucăriilor în viața copiilor este multiplu. Pe de o parte, le asigură distracția și îi ajută să descopere lumea și să învețe lucruri noi într-un mod ușor și distractiv, iar pe de cealaltă parte le dezvoltă abilitățile și încurajează procesul de dezvoltare.

Jocurile și jucăriile pentru copii de 2-3 ani nu trebuie să fie statice, ci trebuie să fie un mijloc de realizare a unui proces cognitiv.

Deajoaca.ro ți-a pregătit o selecție inedită de jucării potrivite pentru copii de 2-3 ani la prețuri super avantajoase. Încurajează dezvoltarea micuțului tău prin intermediul unor jucării special create pentru gradul lor de dezvoltare.
 

Dezvoltarea copiilor de 2-3 ani

 

Fie că ai nevoie de jucării pentru fetițe de 2-3 ani sau de jucării pentru băieței de 2-3 ani, ei bine te afli în locul potrivit. La această vârstă copiii sunt deja autonomi și extrem de curioși de a descoperi lumea din jur. Pentru ei orice lucru trebuie să aibă un început și un sfârșit, iar pe parcursul acestui proces vor să afle întregul mod de funcționare a lucrurilor.

Jucăria potrivită pentru copiii de 2-3 ani trebuie să fie o punte către creativitatea lor, ajutându-i să gândească idei și strategii noi. Prin acest fel, ei sunt încurajați să gândească critic și să analizeze diferitele idei pe care și le-au proiectat singuri.

În această etapă de dezvoltare, copilul trebuie să învețe să gândească singur un rezultat prin intermediul jucăriei. Doar așa își poate dezvolta creativitatea, căpătând independență și încredere în el.
 

Alegerea jucăriei potrivite


Atunci când te decizi să achiziționezi jucării pentru copii, primul factor de care trebuie să ții cont este vârsta. Astfel, jucăria nu va fi doar o unealtă distractivă, ci una care va contribui și la dezvoltarea celui mic. Jucăriile acestei vârste facilitează dezvoltarea jocului reprezentativ, dezvoltă capacitatea de adaptare a acestuia la un mediu nou, creează legături sociale și ajută la buna funcționare a lor.

Între vârsta de 2 și 3 ani specificul jocului are la bază cercetarea. Copiii folosesc  jucăriile din jur, le desfac și le așează la loc pentru a descoperi cum funcționează și le sortează pe diferite criterii ce țin de formă, mărime, culoare sau greutate.

Jucăriile au un rol foarte important în viața copiilor, mai ales în primii anii în care aceștia descoperă lumea. Alege jucăriile potrivite pentru a le face cadou de pe Deajoaca.ro.
 

Întrebări frecvente:

 

Cum alegi jucăriile potrivite pentru copii de 2-3 ani?

În alegerea jucăriilor potrivite pentru copii de 2-3 ani trebuie să ai în vedere siguranța, abilitățile pe care le dezvoltă și lucrurile spre care tind să fie pasionați.

Care este rolul jucăriilor în viața copiilor de 2-3 ani?

Jucăriile au un rol foarte important în această etapă de vârstă în care copilul conștientizează lumea și mediul înconjurător. Acestea contribuie  la dezvoltarea lor psihică, emoțională și motorie.

Ce jucării sunt recomandate pentru copii de 2-3 ani?

Pentru copii de 2-3 ani poți alege jucării cu tematică din desenele lor preferate, jocuri de desenat, cuburi de construit, animale și personaje în miniatură sau jocuri de puzzle.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!