Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Carti invatare limbi straine

Afiseaza: 1-48 din 63 produse

 Filtre

Cărți de limbi străine pentru copii

Lectura reprezintă cel mai eficient mod prin care copiii pot descoperi lucruri noi din lumea care îi înconjoară. Atunci când ei prezintă o afinitate către o limba străina sau când tu vrei să-l înveți o altă limba, cărțile pentru copii în limbi străine sunt cele mai utile. Astfel, poți îmbina pasiunea, cititul și învățarea unei limbi străine, petrecând astfel timpul liber într-un mod util.

Lectura îi ajută pe cei mici să creeze baze solide de cunoștințe, să învețe să se exprime liber și să empatizeze cu diferite emoții și situații prin care trec personajele lor favorite.

Descoperă gama de cărți de limbi străine pentru copii de la Deajoaca.ro și pășește împreună cu copilul tău pe tărâmuri noi. Aici găsești titluri sugestive, precum Aladin, Alice în Țară Minunilor, Frumoasa din pădurea adormită, Hansel și Gretel, Flautul fermecat, Cei trei mușchetari, Motanul încălțat și multe alte titluri.
 

Beneficiile cărților de limbi străine pentru copii

Cărțile de limbi străine pentru copii au beneficii multiple, printre care și:
  • Dezvoltarea abilităților lingvistice - Cărțile de limbi străine ajută la îmbunătățirea vocabularului copiilor, la învățarea corectă a pronunției și la înțelegerea gramaticii și structurii limbii respective;
  • Creșterea interesului pentru alte culturi -  Lecturarea cărților de limbi străine poate ajuta copiii să învețe despre alte culturi și să dezvolte o mai mare deschidere față de diferite moduri de viață. Acest lucru poate îmbunătăți atitudinile și comportamentul copiilor în interacțiunile cu alte persoane din medii culturale diferite;
  • Dezvoltarea abilităților cognitive - Studiile arată că expunerea la limbi străine poate îmbunătăți abilitățile cognitive ale copiilor, precum gândirea critică, memoria și concentrarea. De asemenea, lecturarea cărților de limbi străine poate îmbunătăți abilitățile de citire și înțelegere a textului;
  • Oportunități de conectare socială - Cărțile de limbi străine pot oferi oportunități de conectare socială pentru copiii care învață aceeași limba străina sau care sunt interesați de aceeași cultură. Acestea pot fi o modalitate excelentă de a găsi prieteni și de a participa la activități culturale;
  • Plăcerea de a învăța -  Lecturarea cărților de limbi străine poate fi o activitate distractivă și plăcută pentru copii, care poate stimula interesul și curiozitatea lor pentru alte limbi și culturi.
 

Întrebări frecvente:

 

La ce vârsta poți începe să le citești copiilor cărți într-o limbă străină?

Poți începe să le oferi copiilor tăi cărți într-o limbă străina încă de la vârsta de 2 ani, cu cărți ilustrate sau cu povesti simple. Cu cât copiii cresc, cu atât puteți alege cărți mai complexe și adecvate nivelului lor de dezvoltare.
 

Cum îi încurajezi pe cei mici să citească cărți în diferite limbi străine?

Puteți încuraja copiii să citească cărți într-o limbă străina prin oferirea de cărți interesante și adecvate nivelului lor de dezvoltare, precum și prin citirea cu ei și discutarea poveștilor.
 

Unde găsești cărți în limba străină pentru copii?

Deajoaca.ro ți-a pregătit o întreagă categorie de cărți pentru copii în limba engleză. Cele mai cunoscute și îndrăgite povești pentru cei mici așteaptă să fie descoperite la doar un click distanță.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!