Colectia Animalele Planetei e acum aici ­čĹł­čÜÜTranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Jocuri de relaxare

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Gama de jocuri educative a magazinului online Deajoaca.ro este foarte generoas─â. Pe site-ul nostru g─âse╚Öti de la jocuri de matematic─â, la jocuri de dezvoltare a memoriei; de la jocuri de dezvoltare emo╚Ťional─â, la jocuri de antrenare a logicii; de la jocuri de aten╚Ťie, la jocuri de îndemânare ╚Öi jocuri de relaxare, c─ârora le-am dedicat o categorie special─â.
 
Categoria de jocuri de relaxare pentru copii se adreseaz─â unei categorii largi de vârst─â: copiii cu vârsta de 3-10 ani se pot bucura de ele, fie în compania prietenilor, fie al─âturi de ceilal╚Ťi membri ai familiei. Atunci când alegi un joc de relaxare pentru copilul t─âu, ╚Ťine cont de categoria de vârst─â specificat─â în c─âsu╚Ťa de descriere a produsului – acesta este unul dintre criteriile principale de selec╚Ťie a jocurilor educative, fie c─â vorbim despre jocuri distractive sau despre jocuri de antrenare a aten╚Ťiei ╚Öi a capacit─â╚Ťii de concentrare.
 
Pe site-ul nostru g─âse╚Öti jocuri de relaxare de la produc─âtori renumi╚Ťi, a╚Öa cum sunt BUKI France, DPH, Editura Gama, Ludattica. De asemenea, produsele au pre╚Ťuri prietenoase, astfel c─â po╚Ťi g─âsi un joc de relaxare, pe placul celui mic, la un pre╚Ť accesibil: pân─â în 50 de lei. Mai mult decât atât, este important s─â ╚Ötii c─â oferim reduceri la anumite produse – fii cu ochii pe site-ul nostru, iar pentru a afla în timp util de promo╚Ťii, î╚Ťi recomand─âm s─â te abonezi la newsletterul din josul paginii.
 
Din colec╚Ťia personal─â de jocuri ╚Öi juc─ârii educative a copilului t─âu nu ar trebui s─â lipseasc─â jocurile de relaxare, care îl pot ajuta s─â se lini╚Öteasc─â, s─â se bucure de momente de respiro al─âturi de familie, s─â se amuze, s─â aib─â o activitate fizic─â adecvat─â vârstei ╚Öi condi╚Ťiei sale fizice.
 
Dup─â cum bine vezi, jocurile de relaxare pentru copii au multiple beneficii – de aceea î╚Ťi recomand─âm s─â-i d─âruie╚Öti ╚Öi tu celui mic un astfel de joc. Mai mult ca sigur va fi încântat! În plus, pute╚Ťi încerca unele activit─â╚Ťi împreun─â!

Suport clienti 9Ôü░Ôü░ - 18Ôü░Ôü░

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!