Jocuri de relaxare

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Gama de jocuri educative a magazinului online Deajoaca.ro este foarte generoasă. Pe site-ul nostru găsești de la jocuri de matematică, la jocuri de dezvoltare a memoriei; de la jocuri de dezvoltare emoțională, la jocuri de antrenare a logicii; de la jocuri de atenție, la jocuri de îndemânare și jocuri de relaxare, cărora le-am dedicat o categorie specială.
 
Categoria de jocuri de relaxare pentru copii se adresează unei categorii largi de vârstă: copiii cu vârsta de 3-10 ani se pot bucura de ele, fie în compania prietenilor, fie alături de ceilalți membri ai familiei. Atunci când alegi un joc de relaxare pentru copilul tău, ține cont de categoria de vârstă specificată în căsuța de descriere a produsului – acesta este unul dintre criteriile principale de selecție a jocurilor educative, fie că vorbim despre jocuri distractive sau despre jocuri de antrenare a atenției și a capacității de concentrare.
 
Pe site-ul nostru găsești jocuri de relaxare de la producători renumiți, așa cum sunt BUKI France, DPH, Editura Gama, Ludattica. De asemenea, produsele au prețuri prietenoase, astfel că poți găsi un joc de relaxare, pe placul celui mic, la un preț accesibil: până în 50 de lei. Mai mult decât atât, este important să știi că oferim reduceri la anumite produse – fii cu ochii pe site-ul nostru, iar pentru a afla în timp util de promoții, îți recomandăm să te abonezi la newsletterul din josul paginii.
 
Din colecția personală de jocuri și jucării educative a copilului tău nu ar trebui să lipsească jocurile de relaxare, care îl pot ajuta să se liniștească, să se bucure de momente de respiro alături de familie, să se amuze, să aibă o activitate fizică adecvată vârstei și condiției sale fizice.
 
După cum bine vezi, jocurile de relaxare pentru copii au multiple beneficii – de aceea îți recomandăm să-i dăruiești și tu celui mic un astfel de joc. Mai mult ca sigur va fi încântat! În plus, puteți încerca unele activități împreună!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!