Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Animale marine

Afiseaza: 1-39 din 39 produse

 Filtre
Fascinanta lume a animalelor marine este la doar un click distanța de colecția cu jucării a copilului tău. Comandă online cele mai frumoase figurine cu forme de animale marine din această categorie a site-ului, profitând de ofertele pe care nu le poți trece cu vederea.

Cele mai mari mistere ale adâncurilor din mări și oceane prind acum viată în fața celui mic, prin colecția de animale marine pe care noi ți-o punem la dispoziție. Încă de la o vârstă fragedă, jucăriile oferă multe răspunsuri pentru dilemele celor mici privind lumea din jur, pe baza universului plin de idei creative pe care îl creează. Totodată, prin jocul cu forme și figurine, creativitatea acestora depășește noi și noi frontiere, pe baza faptului că aceste jucării le oferă libertatea de stabili mereu alte planuri ale narațiunii.

Pe site-ul nostru găsești acum animale marine cu cele mai simpatice forme și povești pe care cel mic la poate descoperi în revistele din colecția “Vietuitoare din mari si oceane”. Poveștile coboară la sute și chiar mii de metri adâncime, în locuri accesibile doar celor mai curajoși aventurieri, unde creaturi magice colorează apele în care se scaldă: Peștele fierăstrău Ziggi, Peștele clovn Pip, Balena Bea, Baracuda Beba, Peștele Ciocan Mitzi sau Tiparul Manny.

Descoperă toată colecția de animale marine pentru copii, venite din adâncuri pe rafturile din camera celui mic și gata să dea viață celor mai intense povești născocite de mintea puștiului tău. Prin joaca alături de viețuitoarele marine, dar și cu ajutorul ilustrațiilor din colecția de reviste DeAgostini mai sus amintită, copilul va putea asimila informații utile în dezvoltarea propriei culturi generale, privind fascinanta lume a mărilor și oceanelor.

Dacă oferta pe care ți-o punem astăzi la dispoziție te atrage, află că ai parte de un stoc actualizat în permanență, cu numere noi ale reviste și figurine cu animale la fel de frumos realizate, astfel încât colecția celui mic să capete amploare. Selectează cele mai potrivite produse pentru joaca celui mic din categoria “Animale marine”, treci prin pașii de comandă, iar acestea au și luat drumul casei voastre, pentru ca aventura către lumea fascinantă a adâncurilor să înceapă cât mai repede.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!