🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Carti dezvoltare emotionala

Afiseaza: 1-48 din 99 produse

 Filtre

Cărți dezvoltare personală copii

Cărțile de dezvoltare personală pentru copii au rolul de a-i ajut atât pe părinți, cât și pe copii să înțeleagă și să gestioneze emoțiile, să conștientizeze comportamentele și să formeze deprinderi sociale și emoționale sănătoase.

Cărțile de dezvoltare personală pentru copii sunt o resursă valoroasă pentru părinții și educatorii care doresc să le ofere copiilor o educație completă, care să îi pregătească pentru succesul în viață. Aceste cărți oferă sfaturi și strategii pentru a ajuta copiii să își dezvolte abilități precum comunicarea, gândirea critică, rezolvarea problemelor, auto-disciplină și încrederea în sine.

Deajoaca.ro ți-a pregătit o colecție întreagă de cărți de dezvoltare personală pentru copii în care vei regăsi titluri precum “Cuvinte încrucișate”, “Emoțiile lui Noni – sunt invidios”, “Nu vreau să citesc această carte”, “Nu vreau să văd pe nimeni azi”, “Ești mai inteligent decât crezi. Un ghid al inteligențelor multiple, pentru copii”, “Cum cresc băieții” și multe alte titluri sugestive.
 

Beneficiile cărților de dezvoltare personală pentru copii

Cărțile de dezvoltare personală pentru copii au o serie de beneficii pentru copii, printre care și:
  • Îmbunătățirea abilităților de comunicare și relaționare - multe cărți de dezvoltare personală pentru copii se concentrează pe abilitățile de comunicare și relaționare, oferindu-le copiilor sfaturi practice pentru a construi relații pozitive cu cei din jurul lor;
  • Îmbunătățirea auto-disciplinei și auto-controlului - prin învățarea de strategii de auto-control și disciplină, copiii pot dezvolta abilități esențiale pentru a-și gestiona emoțiile și a-și menține concentrarea asupra obiectivelor lor;
  • Creșterea încrederii și a stimei de sine - cărțile de dezvoltare personală pentru copii pot ajuta la îmbunătățirea stimei de sine și la creșterea încrederii în propriile abilități, oferindu-le copiilor instrumente pentru a depăși obstacolele și a-și atinge obiectivele;
  • Dezvoltarea gândirii critice și a rezolvării problemelor - multe cărți de dezvoltare personală pentru copii le oferă acestora abilități practice pentru a-și dezvoltă gândirea critică și a-i învăța să ia decizii bune sau să rezolve probleme complexe.
 

Întrebări frecvente

 

Ce sunt cărțile de dezvoltare personală pentru copii?

Cărțile de dezvoltare personală pentru copii sunt cărți care au că scop ajutarea copiilor să se dezvolte personal prin învățarea unor abilități de viață și a unor valori. Acestea pot acoperi o gamă largă de subiecte, cum ar fi încrederea în sine, empatia, gestionarea emoțiilor, relațiile sociale, creativitatea si multe altele.
 

La ce vârstă este potrivit să încep să-i citesc copilului cărți de dezvoltare personală?

Cărțile de dezvoltare personală pentru copii pot fi citite în mod eficient copiilor de la vârsta de 3 ani în sus, în funcție de subiect și de nivelul de dezvoltare al copilului.
 

Ce beneficii pot avea copiii prin citirea cărților de dezvoltare personală?

Cărțile de dezvoltare personală pentru copii ii pot ajuta să învețe cum să se dezvolte personal și să-și dezvolte abilitățile de viață. Acestea îi pot ajuta să-și dezvolte încrederea în sine, să învețe să comunice mai bine, să-și dezvolte empatia și să gestioneze mai bine emoțiile lor.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!