Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Jocuri invatat limba engleza

Afiseaza: 1-26 din 26 produse

 Filtre
În zilele noastre, cunoașterea limbii engleze este esențială. Tocmai de aceea, procesul de învățare ar trebui să înceapă de timpuriu. Acest lucru nu este întâmplător: cu cât învățarea începe mai devreme, cu atât va fi mai ușor pentru copil să se familiarizeze cu un nou univers lingvistic.
 
Transforma învățarea limbii engleze într-o experiență nu doar utilă, ci și distractivă pentru copilul tău! Cum poți face acest lucru? Explicația e foarte simplă: dăruindu-i jocuri în engleză și antrenante adecvate vârstei lui. Pe Deajoaca.ro găsești jocuri în engleză pentru copii începând cu vârsta de doar 2 ani. Asigură-te că citești cu atenție descrierea produselor care ți se par interesante și distractive, pentru a le alege pe cele care se adresează categoriei de vârstă în care se încadrează copilul tău.

De ce să-ți îndrumi copilul să învețe limba engleză prin jocuri? Ei bine, învățarea limbii engleze are o mulțime de beneficii în dezvoltarea armonioasă a copiilor. Vom aminti doar câteva dintre cele mai importante:
  • dezvoltarea creativității
  • dezvoltarea abilității de a rezolva rapid diferite probleme
  • lărgirea orizontului cultural și înțelegerea unor modele culturale diferite
  • dezvoltarea abilităților de a învăța în general
  • dezvoltarea laturii empatice
  • îmbunătățirea abilităților cognitive
  • îmbunătățirea capacității de concentrare
  • îmbunătățirea memoriei
  • extinderea paletei de oportunități profesionale și educaționale – în viitor
Așadar, sunt numeroase motive pentru care ar trebui să ghidezi primii pași ai copilului tău către descoperirea universului limbii engleze. Sprijină-l să învețe limba engleză prin jocuri, dăruindu-i jocurile educative potrivite. Pe Deajoaca.ro găsești o mulțime de variante, care de care mai atractive, de la producători precum DPH, Editura Gama sau Editura Corint Junior. Prețurile produselor noastre sunt foarte prietenoase, astfel că găsești numeroase jocuri educative de învățare a limbii engleze care costă mai puțin de 50 de lei.
 
Oferta este generoasă, jocurile sunt diversificate, astfel că mai mult ca sigur vei găsi măcar unul pe placul copilului tău.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!