Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Jocuri geografie

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Geografia este una dintre materiile pe care copilul le va învăța în mai toată perioada anilor de școală și liceu. Orele de clasă sunt construite în jurul unei programe ce tratează atât subiecte din geografia României, cât și date elementare despre țările și capitalele Europei sau ale întregii lumi.

De aceea, jocurile din secțiunea “Geografie” a site-ului au rolul de a-l pune în tema pe cel mic cu unele noțiuni de bază pe care le va învăța mai târziu la această materie, într-o manieră cât se poate de ludică. Pregătește-te să descoperi o gamă variată de jocuri creative despre geografia națională și internațională, dar cu dinamici diferite, astfel încât educarea celui mic să treacă prin filtre ce îi sunt cât se poate de familiare: jocuri cu forme și culori, jocuri de geografie pe bază de cartonașe sau stegulețe cu ilustrații, kit-uri despre regiuni, dar și multe alte surprize interesante.

Puteți explora împreună poziționarea județelor din țară, formele de relief specifice României, țările întregii lumi etc. Iată cum o simplă materie din școală îi invită pe toți cei dragi la masa de joc, de la pici la bunici. Așadar, te așteptăm în fiecare zi cu prețuri pe măsura așteptărilor, astfel încât să comanzi online jocuri distractive despre geografie pentru copii, ce nu ar trebui sa lipsească din colecția de distracții pentru acasă.

Profită de ultimele oferte pe care le descoperi acum alături de noi și adaugă în coșul de cumpărături activități creative ce îi pot deschide prin joacă celui mic pasiunea pentru geografie sau călătorii. Iată doar câteva exemple interesante de jocuri despre geografie, de care ai putea fi interesat puțin mai târziu: Capitalele și steagurile lumii, “Hai să învățăm despre România” - kit regiuni; Călătoria animalelor, Steagurile Europei.

Tot din această pagină îi mai poți face cadou celui mic un glob cu harta lumii, pentru a-și forma o perspectivă mult mai clară asupra țărilor și continentelor despre care învață prin joacă. În funcție de vârsta copilului, colecțiile de care ești interesat, anumiți producători de jocuri sau bugetul de care dispui astăzi, poți opta pentru o căutare mult mai inteligentă, pe baza sortării rapide cu ajutorul filtrelor.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!