🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Jocuri dezvoltarea imaginatiei

Afiseaza: 1-28 din 28 produse

 Filtre
Jocuri dezvoltarea imaginatiei - Camera foto instant - Barbie
-10%

Camera foto instant - Barbie

594,00 RON 534,60 RON
Una dintre cele mai importante calități pe care le descoperim în copilărie și de care ar trebui să avem grijă pe tot parcursul vieții noastre? Firește, despre imaginație este vorba. Și, dacă tot suntem la capitolul imaginație, haide să încercăm împreună un exercițiu de… imaginație sau creativitate, spune-i cum dorești: să zicem că imaginația este ca un mușchi care trebuie antrenat încă de când este descoperit. Bineînțeles, imaginația se poate antrena prin tot felul de metode. De fapt, atunci când devenim adulți și, mai târziu, părinți, viața ne învață să ne imaginăm tot felul de soluții pentru situațiile cu care ne întâlnim.

Să ne întoarcem, însă, la copilărie: imaginația se antrenează încă din etapa respectiva. De preferat, regulat. Ca părinte, nu trebuie decât să-i oferi copilului tău un joc pentru dezvoltarea imaginației, să-i explici cum funcționează, să fii alături de el și să-l privești cum va începe să-și creeze singur o adevărată lume. Sau, de ce nu, mai multe lumi.

Jocurile pentru dezvoltarea imaginației au numeroase beneficii pentru evoluția armonioasă a puiului de om. Să luăm exemplul jocului O mie și una de povești – acesta este special conceput pentru a dezvolta imaginația copilului, prin faptul că îl încurajează să creeze, împreună cu alți jucători, povești. Jocul este însoțit de tot felul de instrumente care stimulează creativitatea: de la hărți, până la imagini cu personaje misterioase. Astfel, jocul nu doar că îl încurajează pe copil să caute în cufărul cu tot felul de născociri al minții lui, ci îl și ajută să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare interpersonală, esențiale în numeroase situații din viața de zi cu zi.

Acesta este doar un exemplu care arată că jocurile care contribuie la dezvoltarea imaginației copilului tău ar trebui să ocupe un loc de cinste pe unul dintre rafturile cu jocuri și jucării educative. Gama noastră de jocuri de dezvoltare a imaginației este generoasă, astfel că vei găsi, mai mult ca sigur, ceva pe placul micului tău creativ.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!