Carti pentru copii

Afiseaza: 1-48 din 1157 produse

 Filtre

Încă din primii ani ai vieții, copiii sunt asemenea unor exploratori dornici să descopere tainele lumii. De cele mai multe ori, cărțile pentru copii oferă răspunsurile la numeroasele curiozități ale celor mici. Lectura are, de altfel, o mulțime de beneficii în dezvoltarea armonioasă a puilor de oameni: de la îmbogățirea vocabularului și lărgirea orizontului cunoașterii, până la dezvoltarea creativității și dezvoltarea laturii empatice.

Deoarece cărțile de citit pentru copii au un rol esențial în viața micilor exploratori, ar fi bine să alcătuiești din timp o bibliotecă pentru copilul tău. Cărțile de povești pentru copii nu ar trebui să lipsească din aceasta, mai ales că micuțul tău va face cunoștință cu ele încă din primele luni de viață. Îi poți citi câteva pagini dintr-o carte pentru copii atunci când îl adormi. Ascultându-ți vocea caldă ca o mângâiere, micuțul tău va păși, încetul cu încetul, în universul viselor.

Pe site-ul nostru găsești cărți pentru toate vârstele: de la cărți de ficțiune potrivite pentru micuții de doar câțiva ani, până la cărți de ficțiune cu subiecte fascinante pentru cei deja deveniți adolescenți; de la cărți de logică, atenție și memorie pentru copiii de 3-4 ani, până la cărți cu litere și sunete - un instrument util în procesul de învățare a limbii române.

Mai mult decât atât, pe Deajoaca.ro găsești, printre altele, cărți utile copiilor care vor să înțeleagă mai ușor tainele matematicii, cărți de colorat, cărți prin care copiii se pot familiariza cu limbile străine de circulație internațională - așa cum este engleza.

Dacă ești în căutarea unor cărți ieftine pentru copii pentru biblioteca micului explorator al familiei, fii convins(ă) că ai ajuns în locul potrivit: cărțile din magazinul nostru online au prețuri foarte prietenoase. Astfel, coșul tău de cumpărături va putea conține un număr generos de cărți pe care să i le dăruiești copilului tău!

Lumea cărților este minunată și integrarea acestora în viața celui mic reprezintă un dar deosebit. Niciodată nu este prea devreme să începi să îi citești copilului, la fel cum nu există nici prea târziu. Poveștile îi ajută pe copii să înțeleagă lumea mai ușor și îi transpun într-un univers colorat al aventurii, al lumilor fantastice, al științei și nu numai! 
 

Ce beneficii are cititul la copii?

Cititul de la o vârstă mică are numeroase beneficii în dezvoltarea copilului, stimulând creativitatea și limbajul. În acest fel, îl ajuți pe cel mic să învețe cuvinte noi, dar și concepte precum culori, forme sau cifre. 

Sesiunile de citit sunt adevărate oaze de liniște, consolidând relația dintre părinte și copil. Este dovedit faptul că cititul cu voce tare calmează bebelușul, deoarece glasul tău și apropierea dintre voi sunt unele dintre lucrurile preferate ale acestuia.

Pe lângă toate aceste aspecte, cărțile au un impact benefic și asupra dezvoltării atenției și a memoriei. Toate aceste procese cognitive sunt stimulate în timpul poveștilor, datorită combinației minunate dintre cuvinte și imagini colorate.
 

Cum alegi cărțile potrivite pentru copii?

Cel mai important criteriu în alegerea cărților pentru copii este vârsta celui mic și etapa de dezvoltare în care se află. Este important ca acestea să nu fie nici prea simple, dar nici prea complicate pentru el, deoarece își poate pierde răbdarea, găsindu-și alte activități în acest timp. Ține cont și de preferințele copilului, de ilustrațiile din carte, dar asigură-te că povestea se potrivește și cu stilul de educație pe care vrei să i-o oferi celui mic.

Deajoaca.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de cărți pentru copii de toate vârstele. De la cărți pentru bebeluși la cărți educative, aici poți găsi ceea ce cauți. Descoperă numeroase alte idei cadouri copii și comandă cu încredere produsele preferate!

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!