• Intra in cont
  • 1 +40727748321
  • 2 +40727747730
  • Favorite
  • 0 0,00

Carti

Afiseaza: 1-24 din 1675 produse

 Filtre
Carti - Împreună
-20%

Împreună

39,00Lei 31,20 Lei
Stoc Limitat
detalii

Fructele

14,90 Lei
Stoc Limitat
detalii

Legumele

14,90 Lei
Stoc Limitat
detalii
Carti - Cartea activităților practice
-20%
Carti - Montessori de la naştere la 3 ani
-20%

Hamlet

15,00 Lei

Labirinturi

22,50 Lei
Stoc Limitat
detalii

Mâncarea

14,90 Lei
Stoc Limitat
detalii

Morcoveaţă

6,90 Lei
Stoc Limitat
detalii

Colţ Alb

6,90 Lei
Stoc Limitat
detalii

Încă din primii ani ai vieții, copiii sunt asemenea unor exploratori dornici să descopere tainele lumii. De cele mai multe ori, cărțile pentru copii oferă răspunsurile la numeroasele curiozități ale celor mici. Lectura are, de altfel, o mulțime de beneficii în dezvoltarea armonioasă a puilor de oameni: de la îmbogățirea vocabularului și lărgirea orizontului cunoașterii, până la dezvoltarea creativității și dezvoltarea laturii empatice.

Deoarece cărțile de citit pentru copii au un rol esențial în viața micilor exploratori, ar fi bine să alcătuiești din timp o bibliotecă pentru copilul tău. Cărțile de povești pentru copii nu ar trebui să lipsească din aceasta, mai ales că micuțul tău va face cunoștință cu ele încă din primele luni de viață. Îi poți citi câteva pagini dintr-o carte pentru copii atunci când îl adormi. Ascultându-ți vocea caldă ca o mângâiere, micuțul tău va păși, încetul cu încetul, în universul viselor. 

Pe site-ul nostru găsești cărți pentru toate vârstele: de la cărți de ficțiune potrivite pentru micuții de doar câțiva ani, până la cărți de ficțiune cu subiecte fascinante pentru cei deja deveniți adolescenți; de la cărți de logică, atenție și memorie pentru copiii de 3-4 ani, până la cărți cu litere și sunete - un instrument util în procesul de învățare a limbii române. 

Mai mult decât atât, pe Deajoaca.ro găsești, printre altele, cărți utile copiilor care vor să înțeleagă mai ușor tainele matematicii, cărți de colorat, cărți prin care copiii se pot familiariza cu limbile străine de circulație internațională - așa cum este engleza. 

Dacă ești în căutarea unor cărți ieftine pentru copii pentru biblioteca micului explorator al familiei, fii convins(ă) că ai ajuns în locul potrivit: cărțile din magazinul nostru online au prețuri foarte prietenoase. Astfel, coșul tău de cumpărături va putea conține un număr generos de cărți pe care să i le dăruiești copilului tău! 
 

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 +40727747730 comenzi@deajoaca.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!