Jocuri de societate

Afiseaza: 1-48 din 380 produse

 Filtre
Jocuri de societate - Joc de carti Djeco Tip Top Clap, 6-7 ani +
-10%
Jocuri de societate - Joc de cooperare Woolfy, Djeco, 2-3 ani +
-10%
Jocuri de societate - Joc de strategie Bizzz, Djeco, 6-7 ani +
-10%
Jocuri de societate - SHERLOCK  EXPRESS
-10%

SHERLOCK EXPRESS

65,00 Lei 58,50 Lei
Jocuri de societate - DIFFERENCE, Gigamic, 6-7 ani +
-10%
Jocurile de societate au numeroase beneficii în dezvoltarea copiilor de toate vârstele: de la dezvoltarea psiho-emoțională, până la dezvoltarea gândirii strategice; de la îmbunătățirea memoriei și a capacității de concentrare, până la îmbunătățirea abilităților de îndemânare; de la lărgirea orizontului cunoașterii, până la dezvoltarea abilităților sociale, precum cooperarea și politețea.

Când vine vorba de dezvoltarea abilităților sociale și de îmbunătățirea comunicării de grup, nu putem să nu ne gândim la jocurile de societate, mai precis la jocurile de societate pentru copii, cunoscute sub denumirea populară de board games (sau jocuri de masă). Este vorba despre acele jocuri întâlnite la petreceri, în excursii, la picnic sau în vacanțe.

Prin faptul că implică participarea mai multor jucători, board games contribuie la dezvoltarea abilității de a lucra în echipă, abilitate de care cei mici vor avea nevoie în numeroase situații prin care vor trece în viața de zi cu zi, inclusiv în activitatea școlară. Astfel, ei vor învăța să comunice mai bine și mai eficient, să asculte punctul de vedere al celuilalt și, mai mult decât atât, vor învăța cum să reacționeze atunci când câștigă sau, dimpotrivă, pierd. Cu alte cuvinte, își vor forma spiritul de competiție.

Jocurile de societate pentru copii au și alte avantaje: unele dintre acestea ajută la dezvoltarea creativității, prin faptul că jucătorii trebuie să imagineze diferite situații sau posibilități. În plus, cele care se bazează pe noțiuni de cultură generală contribuie la extinderea orizontului cunoașterii. Astfel, la finalul partidei de joc, copilul va ieși câștigător cu o serie de informații importante, chiar dacă nu a câștigat propriu-zis runda respectivă.

De asemenea, nu putem să nu amintim un beneficiu extrem de prețios al jocurilor de societate: oferă o ocazie excelentă de a petrece momente pline de distracție și voie bună în familie. 

Gama noastră de jocuri de societate pentru copii este generoasă, astfel că e imposibil să nu găsești cel puțin un joc de care să te bucuri alături de copilul tău.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 +40727747730 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!