🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Jucarii copii 10-11 ani

Afiseaza: 1-48 din 899 produse

 Filtre
Jucarii copii 10-11 ani - Set escalada KBT mic - galben
-5%

Jucării pentru copii de 10-11 ani

Indiferent de vârstă, copiilor le place să se joace. Aceștia împărtășesc între ei idei de jocuri care reușesc să le țină imaginația și atenția active și care pot fi foarte interesante pentru vârsta pe care o au. Printre cele mai apreciate jocuri și jucării pentru copii de 10-11 ani se disting jucăriile educative și jocurile de societate care îi ajută să învețe lucruri noi, să le simuleze inteligența, să îi distreze și să îi relaxeze în același timp.

Alege din gama noastră de jocuri pentru copii de 10-11 ani, acele jocuri și jucării spre care micuțul tău are inclinații și care reușesc să-i stârnească curiozitatea. Profită de multitudinea de modele și de prețurile avantajase, petrecând timp de calitate împreună.
 

Jucării educative perfecte pentru copii mari

Jucăriile educative pot fi un adevărat ajutor în activitățile de la școală și din afara ei și reprezintă o modalitate distractivă de educație și învățare. Odată cu începere școlii, jucăriile educative sunt la mare căutare, atât de către părinți, cât și de cei mici întrucât îi ajută să învețe mai ușor, să se integreze în sistemul educațional și să asimileze cunoștințe prin joc.

Asimilarea cunoștințelor noi prin joc este mult mai facilă și rapidă pentru copii. În timp ce se distrează, aceștia nu resimt stresul și presiunea învățării din obligație, astfel că reușesc să deprindă o mulțime de lucruri noi.
 

Alegerea jucăriilor potrivite pentru copii de 10-11 ani

Una dintre cele mai bune recompense pe care cel mic o poate primi din partea ta sunt jucăriile. Alese cu atenție, acestea, pe lângă rolul distractiv, pot dezvolta și abilități vitale pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului, în mai multe domenii precum: gândirea creativă și analitică, limbajul și alfabetizarea, matematica, rezolvarea problemelor sau interacțiunea socială.

Pentru a alege jucăriile potrivite este esențial să ții cont de interesele și abilitățile copiilor, în acord cu programa școlară și vârstă lui. O jucărie potrivită pentru copii de 10-11 ani trebuie să fie suficient de provocatoare pentru a fi distractivă, dar să nu aibă un grad de dificultate foarte ridicat, astfel încât să-i ofere bătăi de cap celui mic.

Profită de gama variată de produse și alege jocurile și jucăriile pe care copilul tău și le dorește.
 

Întrebări frecvente:

 

Ce aptitudini dezvoltă jocurile și jucăriile pentru copii de 10-11 ani?

Jocurile și jucăriile create pentru copii de 10-11 ani contribuie la dezvoltarea abilităților fizice, precum îmbunătățirea coordonări și a timpului de reacție. Pe lângă faptul că-i ajută să-și consume energia, jucăriile ajută și la dezvoltarea creativității și a imaginației.
 

Cum alegi jucăriile potrivite pentru copii de 10-11 ani?

Jucăriile potrivite pentru copii de 10-11 ani sunt cele care acoperă gama lor de interese. Spre exemplu, pentru copii de 10-11 ani care au înclinații spre artă, poți alege seturi creative, care solicită imaginația și dezvoltă aptitudini de desen sau pictură. Ține cont de interesele, preferințele și hobby-urile lor și sigur vei reuși să faci alegerea corectă.
 

Care sunt jucăriile recomandate pentru copii de 10-11 ani?

Copii de 10-11 ani sunt pasionați de activitățile complexe, care necesită echipamente și accesorii adecvate. De asemenea, ei preferă jocurile care presupun realizarea unei strategii care reușește să le provoace inteligența. La această vârstă ei pot să-și exprime clar dorințele, așadar alege jocurile împreună cu ei.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!