🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Carti metoda Montessori

Afiseaza: 1-44 din 44 produse

 Filtre

Metoda Montessori reprezinta un instrument de educație ce se bazează pe formarea independentă a copilului față de normele educaționale tradiționale, fără ca acesta să fie constrâns spre activități ce nu îi trezesc interesul.

Această metodă propune tehnici de lucru și recomandări punctuale, simplu de aplicat în practică, prin care părinții îi pot susține pe cei mici să experimenteze, să descopere materialele educaționale cu care rezonează, sau să renunțe cu ușurință la aspectele ce îl incomodează. Stimularea activităților practice și dezvoltarea senzorială reprezintă direcții de baza in educația pe baza acestei metode, dezvoltate de Maria Montessori, prima femeie medic din Italia (începutul secolului XX).

Vezi acum stocul actualizat din categoria “Metoda Monte”, alege cărțile ideale pentru formarea copilului tău prin metoda Montessori, apoi comandă-le de pe site în cel mai simplu mod posibil. Îți suntem alături pe întreaga durată a experienței tale de utilizator în această categorie, așadar, ori de câte ori dorești să ne adresezi o întrebări, nu ezita să ne-o ceri.

Suntem dispuși să îți oferim suportul de care ai nevoie, pentru a comanda online cele mai bune cărți cu activități Montessori: cărți cu activități Montessori de la naștere la 3 ani, cu activități Montessori despre viețuitoare, cărți Montessori pentru copii despre natură și botanică, forme și numere, animale și insecte, simțurile omului, dar și despre multe alte topicuri interesante.

Ne dorim să ai parte de o experiență așa cum ți-ai dorit, atunci când comanzi de pe site-ul nostru. De aceea, simplificam întreaga ta sesiune aici prin: filtre pentru căutare rapidă, imagini cu poze descriptive ale cărților cu activități Montessori, informații importante în dreptul fiecărui produs etc. 
 
Dacă ești în căutarea unor cărți pentru copii, pentru o formare a celui mic pe baza tehnicilor propuse de metoda Montessori, te afli în locul potrivit! Comandă online aceste produse și asigură-i celui mic o educație bazată pe activități practice și dezvoltare senzorială, concepte mult mai pliabile pe contextul societății actuale!

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!