Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Puzzle din lemn

Afiseaza: 1-48 din 110 produse

 Filtre

Puzzle din lemn

Îmbinarea și combinarea pieselor de orice fel reprezintă un element extrem de riguros care poate aduce o mulțime de beneficii în viața copilului tău. Acesta este și unul dintre motivele pentru care copii se bucură de puzzle-uri din lemn sau puzzle-uri din lemn 3D, construite special pentru a oferi o rezistență în timp cât mai mare. În acest mod, copii se pot distra construind imaginile preferate și își vor antrena mintea și motricitatea așa cum se cuvine.

De-ajoaca.ro ți-a pregătit o selecție variată a celor mai bune puzzle-uri din lemn pentru copii. Aici găsești o mulțime de modele adaptate pentru vârsta și gradul de dezvoltare al copilului tău. Alege puzzle din lemn pentru bebeluși și pentru copii mai mari la prețuri avantajoase și bucurați-vă împreună de clipe liniștite.
 

Beneficiile jocurilor de puzzle din lemn

Puzzle-urile din lemn dezvoltă cele mai importante abilități ale copiilor:
  • Abilitățile cognitive – prin rezolvarea jocului de puzzle;
  • Abilitățile motorii – prin manevrarea pieselor și potrivirea lor în locul corect;
  • Abilitățile emoționale – perfecționează răbdarea, recompensează reușita.
Pe lângă dezvoltarea abilităților de bază, jocul cu un puzzle din lemn îmbunătățește și:
  • Reușita de rezolvare – copilul încearcă să rezolve jocul până reușește și astfel se bucură de realizarea unei activități de lucru plăcut;
  • Coordonarea mana-ochi – copilul își va dezvolta o relație între ceea ce ochii văd, ceea ce fac mâinile și modul în care creierul administrează aceste informații;
  • Concentrarea și răbdarea – pentru a rezolva cu succes un joc de puzzle, copii vor fi mai atenți, iar cu timpul își va cultiva răbdarea;
  • Memoria – un joc puzzle din lemn nu va fi rezolvat doar o singură dată. Copii au tendința de a-l reface de mai multe ori, bucurându-se de fiecare dată de reușită;
  • Recunoașterea formelor – primele jocuri puzzle din lemn vor avea tematici care evidențiază formele geometrice. Astfel, cei mici vor asimila anumite informații într-un mod mai ușor.
În oferta noastră vei regăsi tot felul de puzzle-uri din lemn, care au diferite grade de dificultate, tematici diverse destinate pentru mai multe vârste și etape de dezvoltare.
 

Întrebări frecvente:

 

Când se pot juca copii cu un puzzle din lemn?

Începând cu vârsta de 1 an, cei mici pot începe să folosească puzzle-urile din lemn pentru a-și exersa dexteritatea, coordonarea și înțelegerea formelor și conceptelor.
 

Cum influențează puzzle-urile din lemn dezvoltarea copiilor?

Jocul cu un puzzle din lemn oferă copiilor ocazia perfectă de a-și exersa abilitățile lingvistice, motrice, emoționale, matematice, dar și încrederea în sine.
 

Cum alegi jocul potrivit de puzzle din lemn?

Fiecare puzzle din lemn abordează o temă diferită care îl ajută să învețe o mulțime de lucruri. Pentru o alegere corectă a unul joc de puzzle, ține cont de vârsta copilului și interesele pe care le are. 

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!