🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Jocuri litere si cifre

Afiseaza: 1-48 din 101 produse

 Filtre
A venit timpul ca micuțul tău să facă o nouă descoperire sau, mai bine spus, două descoperiri extrem de importante: învățarea alfabetului și învățarea cifrelor? Vrei să transformi această nouă misiune într-o experiență distractivă și antrenantă, care să-l stimuleze, și nu care să-l facă să caște sau să plece după doar câteva minute de exercițiu? Ei bine, avem o veste foarte bună pentru tine: gama noastră de jocuri și jucării cu litere și cifre vă va fi de mare ajutor amândurora: ție, ca părinte, fiindcă ai găsit o metodă prin care să-I stârnești interesul, iar lui – pentru că va învăța lucruri esențiale atât în viața de zi cu zi, cât și în activitatea școlară.

Vrei să-l ghidezi pe cel mic către fascinantul univers al cifrelor? Ce ai spune să începi cu câteva jocuri cu cifre, adaptate, bineînțeles, vârstei sale? Acordă mare atenție acestui aspect, pentru că un joc care nu se adresează categoriei sale de vârstă s-ar putea să-l pună în dificultate sau pur și simplu să nu-l atragă. Toate la timpul potrivit!
Pentru început, îți recomandăm jocul Învăț deja numere, forme și culori – după cum bine vezi, acesta este extrem de util și în ceea ce privește descoperirea diferitelor forme geometrice și a unor culori pe care cel mic le va adăuga pe paleta descoperirilor sale cromatice – ușor-ușor, aceasta va deveni tot mai bogată. Mai mult decât atât, un astfel de joc ajută la dezvoltarea coordonării mână-ochi, dezvoltă gândirea logică și abilitatea de a face asocieri.

Din rândul jocurilor cu litere, mai precis al jocurilor cu litere în română, îți recomandăm Învățăm să scriem literele – un joc care se adresează copiilor cu vârsta de peste 3 ani, realizat din lemn și cu o formă de prezentare atractivă și colorată, care îi va stârni imediat curiozitatea celui mic.

Prin joc, chiar și învățarea alfabetului și a cifrelor se poate transforma într-o experiență distractivă! Important este să alegi instrumentele potrivite.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!