Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Casute papusi

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Căsuțe pentru păpuși

Cauți căsuțe pentru păpuși? Deajoaca.ro este locul în care le vei găsi întrucât ți-am pregătit o întreagă selecție de căsuțe calitative și frumoase pentru păpuși. Căsuțele pentru păpuși din lemn sunt sigure, distractive, inovatoare și educative, acestea așteaptă să fie descoperite de cele mai gingașe fetițe și de păpușile lor. Așadar, fie că îți dorești o casă pentru păpuși din lemn sau mobilier pentru acestea, acum le găsești pe toate într-un singur loc. Cadoul perfect pentru fiica ta este la doar un click distanță.
 

Căsuțe pentru păpuși – o mulțime de modele din care poți alege

Pe Deajoaca.ro e mai ușor că niciodată să achiziționezi jucării sau accesorii care să le fie pe plac micuților tăi și care să completeze în mod armonios orele de joacă. Varietatea de produse și numărul mare din care poți alege ținând cont de propriile nevoi și preferințe au făcut din magazinul nostru locul ideal atât pentru cei mici, cât și pentru părinți.

Căsuța din lemn pentru păpuși statică sau portabilă complet echipată și accesoriile aferente cu design inovativ se regăsesc în magazinul nostru la prețuri super avantajoase și abia așteaptă să aducă distracția în viața copiilor tăi.
 

Căsuța din lemn pentru păpuși - jucărie cu tradiție

O căsuță din lemn pentru păpuși este o jucărie atemporală, pe care orice fetiță și-a dorit-o cândva. Dincolo de faptul că va completa într-o manieră cât mai plăcută timpul de relaxare și distracție a celui mic, căsuța de păpuși îl va ajuta totodată să-și dezvolte și anumite abilități, precum imaginația, creativitatea, abilitățile de comunicare și limbajul.

Pentru a fi sigur că faci o alegere corectă, uita-te împreună cu cel mic la modele disponibile pe site și alege căsuța de păpuși care să corespundă pe deplin preferințelor și dorințelor sale.
 

Întrebări frecvente:

 

Cum alegi o căsuța de păpuși de la Deajoaca.ro?

O căsuță de păpuși este visul oricărei fetițe. Copii sunt fascinați de lumea adulților și încearcă să imite cât mai bine activitățile recurente ale acestora. Astfel, alege căsuțe de păpuși bine compartimentate care să aibă predispuse și accesoriile necesare. Pentru copii mai mari, poți ține cont de părerea lor, făcând această alegere împreună.
 

Ce abilități dezvoltă o căsuța de păpuși?

Pe lângă rolul distractiv pe care îl are,  o căsuța de păpuși dezvoltă și abilitățile motorii, sociale, de comunicare și favorizează deprinderea activităților cotidiene care au loc într-o casă.
 

Care sunt beneficiile pe care căsuțele de păpuși le aduc asupra copiilor?

Prin jocul cu păpuși și accesorii, copiii observă persoanele din jur și transpun ceea ce văd, accelerând dezvoltarea lor. De asemenea, un astfel de joc favorizează dezvoltarea celor mici și le dezvoltă imaginația. Totodată, prin intermediul unui astfel de joc, copii asimilează experiențele, își consolidează instinctele de protecție și își îmbunătățesc stimă de sine.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!