🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Carti povesti ilustrate

Afiseaza: 1-48 din 157 produse

 Filtre
Cărțile cu povești ilustrate pentru copii oferă imagini, peisaje și personaje deosebite care reușesc să stârnească interesul celor mici pentru lectură, arta vizuală și pentru povești. Colorate și vesele, cu povești interesante, cărțile ilustrate pentru copii oferă celor mici experiențe noi, plăcute și memorabile.
 

Cărți cu povești ilustrate – poarta spre o lume minunată

Cărțile cu poveștile ilustrate pentru copii oferă celor mici șansa de a pași pe tărâmuri magice și pline de aventură, în care vor face cunoștință cu eroii preferați și în care își vor cunoaște mai bine personajele pe care le îndrăgesc. Franklin, Alba că Zăpada, Max, Ronti Ront sau prințesele și zânele deja celebre sunt doar câteva dintre personajele preferate ale celor mici care abia așteaptă să fie descoperite. Până atunci, te așteptă cuminți pe rafturile magazinului online Deajoaca.ro.
 

Beneficiile cărților cu povești ilustrate pentru copii

Pe lângă faptul că reușesc să capteze interesul celor mici pentru lectură, cărțile cu povești ilustrate pentru copii aduc și alte beneficii asupra creșterii și dezvoltării lor.

Cărțile ilustrate stimulează imaginația, creativitatea, memoria și gândirea copiilor. Aceștia vor reuși cu ușurință să înțeleagă și să interpreteze poveștile. De asemenea, ilustrațiile oferă celor mici un nou univers. Fiind atrași de culorile și de designul aparte al volumelor, micii cititori vor păstra o legătură prietenoasă cu cărțile și lectura pentru perioade lungi de timp, lucru care va contribui la îmbunătățirea procesului de dezvoltare.

Un alt beneficiu constă în faptul că cei mici asociază imaginile cu relatările, cuvintele și literele din poveste. Astfel, cu cât începi să citești mai repede poveștile alături de ei, cu atât mai repede vor reuși să vorbească și să-și dezvolte vocabularul.

În primele etape de viață ale copiilor, are loc în primul rând formarea limbajului pasiv, adică cel de înțelegere și abia ulterior a celui activ, de vorbire. Cititul de la vârste fragede este cea mai bună modalitate de a încuraja comunicarea celor mici.
 

Întrebări frecvente:

 

Pentru ce vârstă sunt recomandate cărțile cu povești ilustrate pentru copii?

Cărțile cu povești ilustrate pentru copii pot fi achiziționate timpuriu, atunci când cel mic începe să spună câteva cuvinte și începe să înțeleagă mai bine mediul înconjurător. Noi credem că aceste cărți pot fi introduse în rutina celui mic începând cu vârstă de 2 ani.
 

Care sunt beneficiile cărților de povești ilustrate?

Cărțile cu povești ilustrate pentru copii aduc o mulțime de beneficii în dezvoltarea celor mici: dezvoltă comunicarea, creativitatea, imaginația, gândirea critică, cunoașterea literelor, a numerelor și a personajelor.
 

Ce cărți cu povești ilustrate pentru copii găsești pe Deajoaca.ro?

Pe Dejaoaca.ro te așteptă o selecție a celor mai îndrăgite personaje, precum: ”Franklin și cadoul de Crăciun”, ”Max merge la doctor” sau ”Ronti Ront nu vrea să meargă la grădiniță”. De asemena, tot aici găsești și cărți cu diferite tematici, precum cărți cu povești de Crăciun, ”Te iubesc în fiecare clipă” sau ”Emoțiile lui Noni”.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!