Jucarii copii 12+ ani

Afiseaza: 1-48 din 517 produse

 Filtre
Jucarii copii 12+ ani - Una, Editura Gama, 12 ani +
-25%
Jucarii copii 12+ ani - 7 zile, Editura Gama, 12 ani +
-25%
Jucarii copii 12+ ani - Ho'oponopono, DPH, 12 ani +
-15%
Jucarii copii 12+ ani - Cartea oaselor, DPH, 12 ani +
-15%

Jucării copii 12+ ani

Indiferent de vârsta copilului tău, jocurile și jucăriile vor face mereu parte din viața acestuia, pe toată durata copilăriei sale. Deși nu este întotdeauna o sarcină ușoară să găsești jocul potrivit pentru un copil mai mare, pe piață există, totuși, numeroase variante.
 

Care sunt jocurile și jucăriile potrivite copiilor de 12+ ani?

La această vârstă, unii copii au deja pasiuni bine stabilite și își încep primele colecții. În funcție de preferințele sale, poți opta pentru machete sau reviste cu informații despre subiectele de interes. Machetele pot fi gata asamblate, însă pentru a fi cu adevărat interesante, le poți alege pe acelea pe care copilul le va construi chiar el.

Alte jocuri potrivite sunt cele de grup, cu ajutorul cărora se poate distra alături de prietenii săi, sau cărți, precum atlase sau enciclopedii potrivite vârstei.
 

Cum alegi jucăriile pentru copii de 12+ ani?

Atunci când alegi jocurile pentru copilul tău, ține întotdeauna cont de pasiunile lui și încearcă să optezi pentru jucării cu ajutorul cărora îl încurajezi să își urmeze și dezvolte hobby-ul.

Dacă vrei să faci un cadou, însă nu ești sigur ce anume să cumperi, întreabă părinții copilului ce domenii îl interesează, iar în funcție de răspunsul lor poți alege ceva potrivit.
De asemenea, ia în considerare materialele din care sunt realizate aceste jucării și achiziționează-le pe cele certificate, fabricate din materie primă de calitate. 

Deajoaca.ro vine cu numeroase idei de jocuri și jucării pentru copii de 12+ ani, ideale pentru micii colecționari, exploratori sau artiști. Alege modelul preferat și descoperă și gama de jocuri Lego, iubite și apreciate de copii de toate vârstele.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!