• Intra in cont
  • 1 +40727748321
  • 2 +40727747730
  • Favorite
  • 0 0,00

Jucarii din lemn

Afiseaza: 1-24 din 125 produse

 Filtre
Jucăriile din lemn de înaltă calitate pot transforma activităţile de învăţare şi dezvoltare ale celui mic într-o serie de experienţe memorabile pentru copil. Găseşti jucării de lemn potrivite pe toate gusturile şi pentru toate vârstele! Plăcut la atingere, lemnul este o alegere excelentă în cazul jucăriilor educaţionale şi în special cel al jucăriilor pentru educaţie timpurie. 

Adaugă jucării de construit din lemn în arsenalul de învăţare prin joc al copilului tău pentru a-i stimula dexteritatea, logica şi multe alte abilităţi esenţiale! Mai ţii minte primele tale jucării din lemn? Aşa cum tu îţi aminteşti cu drag de tradiţionala jucărie din lemn care ţi-a marcat copilăria, fie ea o locomotivă din lemn viu colorată, fie setul de cuburi din lemn din care puteai construi câte-n lună şi în stele,  poţi oferi amintiri de neuitat pentru copilul tău, achiziţionând jucării de construit din lemn potrivite pentru vârsta lui. 

Poţi să-l surprinzi pe cel mic cu tot soiul de jucării de lemn cu design jucăuş, de la o macara-dinozaur din lemn, un joc de sortare cu forme geometrice sau un ceas educativ din lemn, până la o trusă de doctor sau chiar un circuit feroviar din lemn - cu trenuleţ, vehicule, clădiri şi alte elemente - toate realizate din lemn şi vopsite ecologic. Distracţia nu se opreşte aici! Jucăriile din lemn pot fi mai simple sau mai complexe, în funcţie de vârsta şi preferinţele copilului. Astfel, îl poţi surprinde cu o bucătărie din lemn complet echipată, un balansoar- căluţ din lemn sau un traseu pentru maşinuţe din lemn.

Odată atras în lumea jucăriilor din lemn, cel mic îşi va dori cu siguranţă şi alte jucării educative pentru copii, iar variatele seturi de construit sunt excelente pentru a-i arăta cât de frumos este să îţi foloseşti inventivitatea şi răbdarea pentru a construi propriile jucării. Plăcerea celui mic va fi cu siguranţă şi mai evidentă când îi vei face cunoştinţă cu diverse experimente ştiinţifice. Seturile de experimente pentru copii sunt extraordinare pentru a începe educaţia ştiinţifică a copilului tău!
 

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 +40727747730 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!