🥚🐇 Până la -40% reduceri pentru cadourile de 🎁Iepuraș!  

Colectia invat sa citesc

Afiseaza: 1-48 din 124 produse

 Filtre

Cele mai frumoase și simplu de citit povești se află aici, pentru ca cel mic să poată învăța să citească într-un timp cât se poate de scurt. Imagini frumos colorate, fonturi de dimensiuni mari, propoziții scurte și fraze deloc alambicate - iată cum sunt descrise cărțile din categoria “Învăț să citesc”. Descoperă acum întreaga noastră ofertă și profită de ultimele surprize pregătite special pentru tine.

Povești cu tâlc din literatura noastră, precum “Păcală” sau “Fata babei și fata moșneagului”, alături de titluri noi, ca “Ben nu e urs” sau “Puf e furios”, pot susține pasiunea pentru a citi a celui mic, atunci când maniera în care învață această aptitudine urmează un curs cât se poate de firesc. Cărțile din colecția “Învăț să citesc” sunt accesibile atât din punct de vedere al prețului, cât și al modului în care propune asimilarea cititului. 

Îți punem la dispoziție o colecție întreagă de cărți pentru vârste mici, împărțite frumos pe niveluri: Învăț sa citesc! Nivelul 0, 1, 2 si 3. Astfel, îți este mult mai simplu să faci cumpărăturile potrivite pentru nivelul de pregătire al celui mic, astfel încât să poată învăța mult mai bine modul în care se leagă cursiv cuvintele și propozițiile din text.

Ne bucurăm să îți oferim periodic noi și noi titluri din colecția “Învăț să citesc”. Dacă vrei să fii la curent cu cele mai recente cărți pentru copii din această pagină a site-ului nostru, click rapid pe filtrul “Cele mai noi”, apoi te bucuri de ordinea descrescătoare a produselor listate aici, din punct de vedere cronologic.

Tot pentru cei mici, aflați în plin proces de însușire a unor abilități precum cititul, scrisul sau calculatul, adăugăm periodic în stoc cărți sau jocuri și jucării pentru copii, la fel de interesante ca cele din categoria “Învăț să citesc”.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!