🥚🐇 Până la -40% reduceri pentru cadourile de 🎁Iepuraș!  

Jocuri matematica

Afiseaza: 1-48 din 145 produse

 Filtre
Copiii pot descoperi lumea prin joc și joacă. Prin intermediul jocurilor educative, mai bine spus, care sunt atât de variate, încât în rândul lor găsești inclusiv jocuri de matematică. Da, ai citit bine: matematica prin joc este o activitate pe cât de utilă, pe atât de distractivă, prin care cel mic poate pătrunde în fascinantul univers al numerelor, al operațiilor aritmetice și al figurilor geometrice.

Important este să alegi jocurile matematice și jucăriile de matematică atractive pentru el – din acest punct de vedere, nu ai de ce să-ți faci griji: gama noastră de jocuri matematice este extrem de generoasă, astfel că sunt toate șansele să găsești cel puțin un produs pe placul micului curios al familiei.

În mod cert, nu toți copiii sunt atrași de matematică de la prima întâlnire, dar gândirea matematică este o abilitate esențială, de care aceștia vor avea nevoie în tot felul de situații din viața lor – ca atunci când vor merge la magazin. Totuși, chiar și matematica se poate transforma într-o experiență fascinantă… dacă ai instrumentele potrivite, iar aici ne referim, bineînțeles, la jocurile și jucăriile adecvate vârstei copilului, precum și intereselor sale. De exemplu, dacă este o fire extrem de activă, tot timpul în mișcare, s-ar putea ca pachetul Gândire matematică să-l atragă până la un anumit punct, după care să aibă nevoie de ceva mai dinamic, așa cum este Turnulețul secret al zarurilor.

Când alegi jocurile matematice, ține cont de felul lui de a fi și încearcă să diversifici jocurile pe care i le dăruiești. Jocurile mai dinamice se îmbină armonios cu fișele de lucru atractiv ilustrate.

De la învățarea numerelor, până la recunoașterea formelor geometrice și învățarea diferitelor operații aritmetice – iată doar câteva dintre obiectivele pe care le puteți atinge dacă adaugi jocurile de matematică pe raftul jucăriilor educative pe care micuțul tău le îndrăgește.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!