Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Jucarii copii 4-5 ani

Afiseaza: 1-48 din 2709 produse

 Filtre

Jucării pentru copii de 4-5 ani

Preșcolarii își petrec încă o mare parte din timpul lor jucându-se. Fie că aleg să o facă alături de familie, la grădiniță sau cu prietenii lor, copii învață, descoperă lumea și se descoperă pe ei prin intermediul jocului.

Deajoaca.ro ți-a pregătit o întreagă selecție a celor mai bune și calitative jucării pentru copii de 4-5 ani. Create și adaptate în funcție de gradul lor de dezvoltare și interesele pe care le au, jucăriile nu-și pierd farmecul și reușesc  să întrețină curiozitatea copiilor. Mai mult decât atât, jucăriile pentru copii de 4-5 ani urmăresc în continuare dezvoltarea și învățarea lucrurilor și a deprinderilor importante într-o manieră cât mai veselă.
 

Jocul la 4-5 ani

La 4-5 ani nu există bariere în joc. Copii pot deveni medici, pompieri, profesori, designeri sau prezentatori, ajutându-se de jocurile de rol. La această vârstă, micuții au o mare capacitate de a înțelege jocul, de a adaugă reguli noi pe parcursul lui și își dezvoltă destul de tare simțul competitiv.
 

Jucăriile potrivite la 4-5 ani

Gama de jucării potrivite pentru copii de 4-5 ani ating mai multe arii de cunoaștere, precum artele, muzica, dezvoltarea limbajului sau matematica. Pentru dezvoltarea elementelor informaționale, dar și pentru crearea unui mediu optim pentru educație și învățare, jucăriile reprezintă elemente esențiale. Dacă sunt alese în mod corect, jucăriile vin în sprijinul învățării armonioase și asimilarea ușoară a noilor cunoștințe.

Jocurile de tip puzzle îi ajută pe cei mici să intre într-un proces de concentrare și memorare a regulilor. Acesta își îndreaptă atenția către găsirea pieselor potrivite și îmbinarea lor corectă. Astfel, memoria vizuală este antrenată, întrucât se folosește de imaginea de ansamblu pentru a putea pune cap la cap piesele.

Jocurile de rol sunt o altă metodă recomandată pentru copii de a-și dezvolta limbajul. Cu ajutorul cărților cu diferite imagini, copilul va putea să-și însușească diferite roluri alături de prieteni. Împreună cu membrii familiei, cei mici pot pune în scenă o adevărată piesă de teatru, spre deliciul după amiezelor petrecute împreună.

Pe Deajoaca.ro găsești o întreagă gama de jucării pentru copii de 4-5 ani atent alese. Învățați și distrați-va împreună cu cei mici și petreceți împreuna clipe memorabile.
 

Întrebări frecvente

 

Cum alegi jucăriile potrivite pentru copii?

În alegerea jucăriile potrivite pentru copii de 4-5 ani trebuie să ții cont de o serie de caracteristici, precum corelarea vârstei copilului cu jucăriile achiziționate, alegerea unor jucării construite din material non toxice și non alergic, siguranța jucăriilor și rolul lor educativ.
 

Cât costă jucăriile pentru copii de 4-5 ani?

Prețurile jucăriilor pentru copii variază în funcție de mai mulți factori și nu există o suma standard. Pe Deajoaca.ro vei descoperi o gama larga de jucării pentru copii de toate vârstele la prețuri avantajoase.
 

Care sunt jucăriile potrivite pentru copii de 4-5 ani?

Printre cele mai potrivite jucării pentru copii de 4-5 ani se află și cărțile cu dinozauri, jetoane cu anotimpuri, jucăriile muzicale și cărțile de colorat.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!