Carti bebelusi

Afiseaza: 1-48 din 55 produse

 Filtre
Carti bebelusi - Marea, Editura Gama, 0-1 ani +
-10%
Carti bebelusi - Carte din plus pentru bebelusi - Iedut
-10%
Carti bebelusi - Carticica moale - Jungla, Galt, 0-1 ani +
-10%
Carti bebelusi - Carticica moale-La ferma, Galt, 0-1 ani +
-10%
Carti bebelusi - Carticica din plus - Loopy si Lotta
-10%
In stoc la furnizor
detalii
Carti bebelusi - Carte din textil, Egmont toys, 0-1 ani +
-10%
Carti bebelusi - Carticica din plus pentru bebelusi - Peru
-10%
Carti bebelusi - Natura, Editura Gama, 0-1 ani +
-10%

Natura, Editura Gama, 0-1 ani +

19,50 Lei 17,55 Lei
Stoc epuizat
detalii
Carti bebelusi - Fructele, Editura Gama, 0-1 ani +
-10%

Fructele, Editura Gama, 0-1 ani +

19,50 Lei 17,55 Lei
Stoc epuizat
detalii
Carti bebelusi - Legumele, Editura Gama, 0-1 ani +
-10%

Legumele, Editura Gama, 0-1 ani +

19,50 Lei 17,55 Lei
Stoc epuizat
detalii
Carti bebelusi - Culorile, Editura Gama, 0-1 ani +
-10%

Culorile, Editura Gama, 0-1 ani +

19,50 Lei 17,55 Lei
Stoc epuizat
detalii
Carti bebelusi - Mâncarea, Editura Gama, 0-1 ani +
-10%
Stoc epuizat
detalii

Știai că cititul, relatarea poveștilor, discuțiile pe baza animațiilor din cărți și, în general, familiarizarea cu universul cărților, poate ajuta la dezvoltarea bebelușului tău? Pentru că nu ne dorim să crezi că bebelușul tău este prea mic pentru a-i citi sau a-i spune povești, îți sugerăm să acorzi atenție gamei noastre variate de cărți pentru bebeluși, disponibilă în magazinul nostru online. Chiar dacă micuțul nu are capacitatea de a internaliza sensul cuvintelor, cititul îl familiarizează pe bebeluș cu sunetele și cuvintele, îi stimulează dezvoltarea creierului și imaginația, îl învață despre lumea din jurul său, îi cultivă dragostea pentru literatură și îi stârnește curiozitatea.

Între 0 și 4 luni, bebelușul tău este extrem de atent la culori și contraste. Astfel, cărți de povești pentru bebeluși precum Carticica din plus - Loopy și Lotta sau un Set de cărticele foșnitoare disponibile pe Deajoaca.ro sunt alegeri extrem de inspirate și pot oferi ore întregi de distracție bebelușului tău, chiar și când se află în cădiță. Între 4 și 6 luni, vei observa că interesul celui mic pentru cărți va crește treptat și le va analiza, inevitabil cu mâinile și gura. Ai grijă să alegi cărți de povești pentru bebeluși din materiale sigure precum Soft Book: Carticica moale Farm sau Soft Book: Carticica moale Jungle de pe Deajoaca.ro!

Între 6 și 12 luni, se va produce o transformare în interesul bebelușului tău pentru cărți și cu siguranță va dezvolta preferințe pentru o anumită carte. Cărți cartonate pentru bebeluși sau cărți de povești pentru bebeluși precum Carticica pentru bebelusi - animalute de companie, Carticica pentru bebelusi - animalute de la ferma sau Citim in cadita: Culorile pot fi alegeri extrem de inspirate pentru bebelușul tău la această vârstă. Ulterior poți opta pentru cărți pentru copii de 1 an precum Ma joc in cadita! Animale de la ferma sau Ma joc in cadita! Animale din jungla, cărți cartonate pentru bebeluși ideale la această vârstă. Alege și tu cărți pentru bebeluși din gama disponibilă pe Deajoaca.ro și creează legături puternice cu micuțul tău!

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 +40727747730 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!