🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Jocuri de logica

Afiseaza: 1-48 din 393 produse

 Filtre
Copilul tău face primii pași în a-și dezvolta inteligența prin joc, așa că profită de secțiunile de jocuri logică, educationale sau creative - tărâmul distracției inteligente pentru copilul tău - pentru a alege jocuri potrivite în funcție de vârsta copilului și de ce-i face cu ochiul mai tare celui mic.

Prin jocuri, logica unui copil se dezvoltă armonios, așa că atrage-l pe cel mic într-un mod captivant către o dezvoltare a aptitudinilor logice și creative. Alege dintre numeroasele jocuri de logică pentru copii cu tematică diversă și abordări diferite.

Alegerea unor jocuri potrivite pentru nivelul de dezvoltare al copilului, conform cu obiectivele de învățare, poate face diferența între un joc de strategie uitat într-un colț și unul pe care cel mic îl va cere din nou și din nou. Transformă procesul de învățare prin joc într-o poveste palpitantă, îmbinând jocuri logice cu jocuri educative, jocuri pentru dezvoltarea memoriei, jocuri Montessori și chiar jocuri de relaxare.

Cele mai atractive jocuri logice pentru copii sunt chiar acele jocuri logice cu numere, însă jocurile cu piese de puzzle dau naștere unor asocieri esențiale pentru dezvoltarea abilităților logice ale copilului.

Pe măsură ce descoperă și învață noi elemente, de la litere și cifre sau matematică, la forme și culori sau provocările asociate cu dezvoltarea memoriei, copilul își va dori să se joace mai mult și mai des, iar jocurile de logică vor deveni cu siguranță preferatele lui, întrucât îl vor ajuta să devină mai isteț pe zi ce trece!

Dacă vezi că are o pasiune pentru jocuri de îndemânare sau jocuri interactive, le poți adăuga la arsenalul de jocuri educative, împreună cu alte instrumente educaționale distractive, precum jocuri STEM, jocuri de rol sau jocuri pentru dezvoltarea imaginației. Limita este dictată doar de pofta de joacă a copilului tău!

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!