• Intra in cont
  • 1 +40727748321
  • 2 +40727747730
  • Favorite
  • 0 0,00

Jocuri de logica

Afiseaza: 1-24 din 440 produse

 Filtre
Jocuri de logica - CAMELOT JR.
nou

CAMELOT JR.

144,00 Lei
Copilul tău face primii paşi în a-şi dezvolta inteligenţa prin joc, aşa că profită de secţiunea de jocuri logică/jocuri educationale, creative - tărâmul distracţiei inteligente pentru copilul tău - pentru a alege jocuri potrivite în funcţie de vârsta copilului şi de ce-i face cu ochiul mai tare celui mic. 

Prin jocuri, logica unui copil se dezvoltă armonios, aşa că atrage-l pe cel mic într-un mod captivant către o dezvoltare a aptitudinilor logice şi creative. Alege dintre numeroasele jocuri de logică pentru copii cu tematică diversă şi abordări diferite. 

Alegerea unor jocuri potrivite pentru nivelul de dezvoltare al copilului, conform cu obiectivele de învăţare, poate face diferenţa între un joc de strategie uitat într-un colţ şi unul pe care cel mic îl va cere din nou şi din nou. Transformă procesul de învăţare prin joc într-o poveste palpitantă, îmbinând jocuri logice cu jocuri educative, jocuri pentru dezvoltarea memoriei, jocuri Montessori şi chiar jocuri de relaxare.

Cele mai atractive jocuri logice pentru copii sunt chiar acele jocuri logice cu numere, însă jocurile cu piese de puzzle dau naştere unor asocieri esenţiale pentru dezvoltarea abilităților logice ale copilului.

Pe măsură ce descoperă şi învaţă noi elemente, de la litere şi cifre sau matematică, la forme şi culori sau provocările asociate cu dezvoltarea memoriei, copilul îşi va dori să se joace mai mult şi mai des, iar jocurile de logică vor deveni cu siguranţă preferatele lui, întrucât îl vor ajuta să devină mai isteţ pe zi ce trece!

Dacă vezi că are o pasiune pentru jocuri de îndemânare sau jocuri interactive, le poţi adăuga la arsenalul de jocuri educative, împreună cu alte instrumente educaţionale distractive, precum jocuri STEM, jocuri de rol sau jocuri pentru dezvoltarea imaginaţiei. Limita este dictată doar de pofta de joacă a copilului tău!
 

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 +40727747730 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!