🥚🐇 Până la -40% reduceri pentru cadourile de 🎁Iepuraș!  

Jocuri cu magneti

Afiseaza: 1-48 din 152 produse

 Filtre

Jocuri cu magneți

Jocurile magnetice sunt un cadou minunat pentru copii. Pe lângă plăcerea pe care o oferă jucându-se, cei mici își îmbogățesc și cunoștințele și își dezvoltă abilitățile. Deajoaca.ro ți-a pregătit o gamă variată de jocuri magnetice, din care să le alegi pe cele mai potrivite pentru micuțul tău. Jocuri cu magneți pentru copii aduc o serie de beneficii incontestabile pentru dezvoltarea copiilor. Fiecare copil se va bucura să-și petreacă timpul alături de un astfel de joc, iar acesta este și motivul principal pentru care noi ți-am selectat cele mai bune și calitative produse.
 

Beneficiile unui joc magnetic

Jocurile magnetice contribuie la dezvoltarea abilităților motrice – pe măsură ce copilul pune piesele magnetice pe suprafețele corecte, el va deprinde informații despre ce înseamnă spațiul, cum se face coordonarea dintre mână și ochi și își va dezvolta abilitățile motorii fine.

Jocurile magnetice dezvoltă comunicarea – atunci când petreci timp alături de copilul tău jucându-vă cu jocuri magnetice, trebuie să vorbești cu el și să-l încurajezi să  își dezvolte abilitățile lingvistice. Prin intermediul acestui joc îl poți întreba pe cel mic ce culoare are o anumită piesă, ce formă are și cu ce se aseamănă. De asemenea, poți să-l pui pe cel mic să împartă dimensional piesele astfel încât să învețe cuvinte și să facă asocieri.

Jocurile magnetice favorizează abilitățile cognitive – atunci când se joacă cu jocurile magnetice în care trebuie să facă asocieri, abilitățile cognitive ale copilului se vor dezvolta mai rapid. Poți încuraja copilul să  rezolve anumite sarcini și astfel va deprinde câteva noțiuni precum cauză și efect.

Jocurile magnetice stimulează abilitățile creative – jocurile magnetice contribuie și la dezvoltarea abilitățile creative și a imaginației. Spre exemplu, magneții pot avea formă de cerc pentru adulți, însă cel mic îi poate percepe ca fiind planete, un cap de om sau chiar o minge.

Consultă oferta noastră de jocuri magnetice și alege-le pe cele mai potrivite pentru copilul tău. Gama variată de modele este posibil să te pună în dificultate, însă fii atent la lucrurile și personajele spre care tinde cel mic să-și îndrepte interesul.
 

Întrebări frecvente:

 

Ce sunt jocurile magnetice?

Jocurile magnetice pentru copii reprezintă o sursă de distracție și educație potrivite indiferent de vârstă. Fie că alegi un joc cu magneți clasic cu litere și cifre sau unul cu un grad mai mare de dificultate, cei mici vor îndrăgi pe loc aceste jocuri.
 

De ce să alegi jocuri cu magneți pentru copii?

Jocurile cu magneți au rolul de a-i încuraja pe copii să fie mai curioși și curajoși, să fie mai creativi și să colaboreze pentru a rezolva problemele.
 

Care sunt beneficiile pe care le asigură jocurile cu magneți?

Jocurile cu magneți pentru copii nu sunt doar distractive, ci asigură și beneficii inedite. Seturi cu jocuri magnetice contribuie la dezvoltarea creativității, stimulează coordonare mana-ochi, dezvoltă imaginația și îmbunătățesc abilitățile motorii.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!