🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Jucarii si jocuri copii

Afiseaza: 1-48 din 4633 produse

 Filtre
Jucarii si jocuri copii - Zornaitoare  - Unicorn
-10%
Jucarii si jocuri copii - Zornaitoare - Gargarita
-10%

Zornaitoare - Gargarita

53,00 RON 47,70 RON
Jocurile si jucăriile pentru copii - acestea reprezinta poate cea mai simplă, distractivă și accesibilă metodă pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. Învățarea prin joc are cea mai mare priză la cei mici și oferă ocazia perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de ei.

Secțiunea de jocuri pentru copii deschide larg ușa către o paletă amplă de jocuri educaționale și jucării inteligente, de la jocuri Montessori și jocuri pentru dezvoltarea imaginației, până la jocuri STEM sau jocuri de îndemânare.

Există câte un joc educativ potrivit pentru fiecare etapă a dezvoltării copilului. Mai multe sugestii găsești în idei cadouri copii. În primii ani de viață, îl poți învăța pe cel mic să cunoască lumea prin jocuri cu forme și culori. Când copilul învață să citească, este momentul pentru jocuri educative cu litere și cifre, iar dacă vrei să deprindă tainele primelor adunări și scăderi, matematica se poate învăța și prin joc!

Vrei un copil cu o memorie excelentă? Provoacă-l la un joc pentru dezvoltarea memoriei, într-o manieră care să-i trezească în același timp curiozitatea și imaginația. Și nu uita de dezvoltarea emoțională! Recunoașterea și exprimarea emoțiilor sunt baza dezvoltării armonioase a copilului tău, așa că prezintă-i jocuri variate pe această temă. Iar dacă observi că are nevoie de o pauză de la învățarea prin joc, fă loc și pentru jocuri de relaxare sau jocuri de societate. Chiar și un puzzle poate face minuni pentru copilul tău când e obosit sau plictisit, dacă-l alegi cu grijă!

Pentru juniori ce au trecut deja de etapa dezvoltării abilitaților de bază, educația științifică prin joc satisface setea de cunoaștere a celui mic. Alege-i jocuri cu și despre știință, cu răspunsuri la întrebări ce apar firesc la vârsta lui. Iar dacă vezi că e nemulțumit fiindcă nu înțelege ce spun personajele preferate din desenele animate, fă-i o surpriză cu jocuri pentru copii din secțiunea “Jocuri de învățat limba engleza”!

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!