• Intra in cont
  • 1 +40727748321
  • 2 +40727747730
  • Favorite
  • 0 0,00

Jocuri si jucarii educative

Afiseaza: 1-24 din 5753 produse

 Filtre
Jocuri educative pentru copii - aceasta este poate cea mai simplă, distractivă şi accesibilă metodă pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. Învăţarea prin joc are cea mai mare priză la cei mici şi oferă ocazia perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de ei.

Secţiunea de jocuri educative deschide larg uşa către o paletă amplă de jocuri educaţionale şi jucării inteligente, de la jocuri Montessori şi jocuri pentru dezvoltarea imaginaţiei, până la jocuri STEM sau jocuri de îndemânare.

Există câte un joc educativ potrivit pentru fiecare etapă a dezvoltării copilului. Mai multe sugestii găsești în idei cadouri copiiÎn primii ani de viaţă, îl poţi învăţa pe cel mic să cunoască lumea prin jocuri cu forme şi culori. Când copilul învaţă să citească, este momentul pentru jocuri educative cu litere şi cifre, iar dacă vrei să deprindă tainele primelor adunări şi scăderi, matematica se poate învăţa şi prin joc! 

Vrei un copil cu o memorie excelentă? Provoacă-l la un joc pentru dezvoltarea memoriei, într-o manieră care să-i trezească în acelaşi timp curiozitatea şi imaginaţia. Şi nu uita de dezvoltarea emoţională! Recunoaşterea şi exprimarea emoţiilor sunt baza dezvoltării armonioase a copilului tău, aşa că prezintă-i jocuri variate pe această temă. Iar dacă observi că are nevoie de o pauză de la învăţarea prin joc, fă loc şi pentru jocuri de relaxare şi jocuri de societate. Chiar şi un puzzle poate face minuni pentru copilul tău când e obosit sau plictisit, dacă-l alegi cu grijă!

Pentru juniori ce au trecut deja de etapa dezvoltării abilităţilor de bază, educaţia ştiinţifică prin joc satisface setea de cunoaştere a celui mic. Alege-i jocuri cu şi despre ştiinţă, cu răspunsuri la întrebări ce apar firesc la vârsta lui. Iar dacă vezi că e nemulţumit fiindcă nu înţelege ce spun personajele preferate din desenele animate, fă-i o surpriză cu jocuri educative din secţiunea “Învăţăm limba engleză”!

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 +40727747730 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!