🪁Ai facut bagajul de călătorie? Descoperă cele mai frumoase jocuri de luat in vacanță!

Jocuri experimente stiintifice

Afiseaza: 1-48 din 117 produse

 Filtre
Învățarea prin joacă este una dintre cele mai eficiente pentru cei mici, iar experimentele științifice pentru copii sunt soluția ideală pentru a-i ajuta pe aceștia să exploreze lumea fascinantă a științei. Pe Deajoaca.ro vei găsi o gamă variată de jocuri cu experimente științifice ce pot fi adaptate în funcție de vârsta și pasiunile copiilor. Prin intermediul acestor jocuri cu experimente pentru copii, cei mici pot învăța noțiuni de bază din diferite domenii de activitate sau își pot satisface și dezvolta curiozitatea științifică. 

Fie că optezi pentru experimente științifice pentru copii bazate pe fizică și chimie, fie că alegi să-i îndrumi pe cei mici prin jocuri cu experimente pentru copii ce au la bază creativitatea artistică sau mediul înconjurător, în magazinul nostru online vei găsi toate jocurile cu experimente științifice cu o semnificație deosebită pentru dezvoltarea copiilor. 

Cel mic este pasionat de fizică și chimie? Atunci jocuri precum Laboratorul de chimie - 75 de experimente, Atelierul de electricitate - 22 circuite sau Experimentele micului geniu - Chimie distractiva pot deveni jocurile ideale pentru satisfacerea nevoilor copilului tău. Copilul tău manifestă o atracție față de lumea spațială? Optează pentru jocuri cu experimente pentru copii precum Experimentele micului geniu - Gravitația sau Set experimente - Laboratorul spațial! Printre pasiunile celui mic se numără biologia? Ar fi recomandat să alegi experimente științifice pentru copii cum ar fi Experimentele micului geniu - Gradina Botanica sau Experimentele micului geniu - Corpul uman. 

Alege și tu jocuri cu experimente pentru copii din lista de mai jos și testează abilitățile și competențele micuțului tău. Vei găsi o mulțime de jocuri interactive, relevante pentru pasiunile celor mici și le vei dezvolta în acest fel învățarea științifică, aprofundându-le, prin joacă, cunoștințele dobândite până în prezent. Ajută-l pe cel mic să-și descopere interesele și pasiunile, comandând online jocuri cu experimente științifice de pe Deajoaca.ro!

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!