Jucarii de construit, arta si indemanare

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Jucarii de construit, arta si indemanare - Set de pictat Sarpe, Egmont Toys, 3 ani+
-10%
Prin joc, copiii descoperă lumea și își dezvoltă o serie de abilități esențiale în diferite situații prin care aceștia vor trece și în viața de zi cu zi. Acest lucru este dovedit inclusiv de studiile efectuate până în prezent. 

Jocurile educative excelează la capitolul diversitate. Astfel, există jocuri educative de îmbogățire a culturii generale, de dezvoltare personală, de îmbunătățire a capacității de concentrare și a logicii, de dezvoltare psiho-motorie, dar și jucării și jocuri cu un pronunțat caracter practic. Acesta este și cazul jucăriilor de construit, care au un rol important în îmbunătățirea îndemânării, a atenției, precum și a coordonării ochi-mâini. 

Pentru că jucăriile de construit pentru copii și jucăriile de îndemânare sunt binevenite în procesul de educație non-formală din viața copiilor, le-am dedicat o categorie specială în cadrul magazinului online Deajoaca.ro. 

Astfel, pe site-ul nostru găsești o mulțime de jucării de construit, artă și îndemânare, de la producători celebri din domeniu și potrivite pentru copiii începând cu vârsta de 5 ani. 

Dacă micuțul tău este fascinat de cuburile de construit sau are o adevărată colecție de seturi de construit, fii convins(ă) că ai ajuns în locul potrivit: punem la dispoziția clienților noștri tot felul de variante de jucării de construit pentru copii. Prin urmare, este imposibil să nu găsești ceva care să-i stârnească micuțului tău interesul… și, cel mai important, dorința de a asambla!

Pentru a alege jocul perfect pentru copilul tău, îți sugerăm să citești descrierea fiecărui produs. Aceasta cuprinde toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua decizia cea mai bună: de la conceptul jocului și elementele care intră în componența lui, până la vârsta căreia i se adresează. Nu omite acest din urmă detaliu, pentru că jocurile de construit au un grad de dificultate adaptat fiecărei vârste în parte. 

Acestea fiind spuse, îți dorim spor la cumpărături!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!