Colectia Animalele Planetei e acum aici ­čĹł­čÜÜTranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Jucarii de construit, arta si indemanare

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Prin joc, copiii descoper─â lumea ╚Öi î╚Öi dezvolt─â o serie de abilit─â╚Ťi esen╚Ťiale în diferite situa╚Ťii prin care ace╚Ötia vor trece ╚Öi în via╚Ťa de zi cu zi. Acest lucru este dovedit inclusiv de studiile efectuate pân─â în prezent. 

Jocurile educative exceleaz─â la capitolul diversitate. Astfel, exist─â jocuri educative de îmbog─â╚Ťire a culturii generale, de dezvoltare personal─â, de îmbun─ât─â╚Ťire a capacit─â╚Ťii de concentrare ╚Öi a logicii, de dezvoltare psiho-motorie, dar ╚Öi juc─ârii ╚Öi jocuri cu un pronun╚Ťat caracter practic. Acesta este ╚Öi cazul juc─âriilor de construit, care au un rol important în îmbun─ât─â╚Ťirea îndemân─ârii, a aten╚Ťiei, precum ╚Öi a coordon─ârii ochi-mâini. 

Pentru c─â juc─âriile de construit pentru copii ╚Öi juc─âriile de îndemânare sunt binevenite în procesul de educa╚Ťie non-formal─â din via╚Ťa copiilor, le-am dedicat o categorie special─â în cadrul magazinului online Deajoaca.ro. 

Astfel, pe site-ul nostru g─âse╚Öti o mul╚Ťime de juc─ârii de construit, art─â ╚Öi îndemânare, de la produc─âtori celebri din domeniu ╚Öi potrivite pentru copiii începând cu vârsta de 5 ani. 

Dac─â micu╚Ťul t─âu este fascinat de cuburile de construit sau are o adev─ârat─â colec╚Ťie de seturi de construit, fii convins(─â) c─â ai ajuns în locul potrivit: punem la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor no╚Ötri tot felul de variante de juc─ârii de construit pentru copii. Prin urmare, este imposibil s─â nu g─âse╚Öti ceva care s─â-i stârneasc─â micu╚Ťului t─âu interesul… ╚Öi, cel mai important, dorin╚Ťa de a asambla!

Pentru a alege jocul perfect pentru copilul t─âu, î╚Ťi suger─âm s─â cite╚Öti descrierea fiec─ârui produs. Aceasta cuprinde toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua decizia cea mai bun─â: de la conceptul jocului ╚Öi elementele care intr─â în componen╚Ťa lui, pân─â la vârsta c─âreia i se adreseaz─â. Nu omite acest din urm─â detaliu, pentru c─â jocurile de construit au un grad de dificultate adaptat fiec─ârei vârste în parte. 

Acestea fiind spuse, î╚Ťi dorim spor la cump─âr─âturi!

 

Suport clienti 9Ôü░Ôü░ - 18Ôü░Ôü░

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!