🥚🐇 Până la -40% reduceri pentru cadourile de 🎁Iepuraș!  

De-a Joaca la Dino Parc împreună cu dinozaurii prietenoși

De-a Joaca la Dino Parc împreună cu dinozaurii prietenoși

Dino Parc este un loc special pentru copiii de toate vârstele care de abia așteaptă să descopere misterioasa viață a dinozaurilor, dar și toate atracțiile distractive pe care le oferă complexul. De-a Joaca a pregătit o surpriză pentru toată familia! Poți câștiga un sejur de 2 nopți la Vila Dino din Râșnov!
Dacă vrei să știi cum poți câștiga premiul, care este 
mecanica campaniei și regulamentul concursului, dar și ce atracții turistice vei descoperi la Dino Parc, atunci citește în continuare și pregătește-ți bagajul pentru o excursie de neuitat!
 

Desfășurarea campaniei De-a joaca la Dino Parc

Pentru că îți plac atât de mult dinozaurii, De-a Joaca te trimite la Dino Parc Râșnov, într-o excursie de 2 zile alături de toată familia (părinți/tutori - maxim doi adulți și cei mici). Campania se desfășoară între 10 și 31 august. Mult succes!
 

  Regulile sunt simple:        
  • Cumperi produse în valoare de minim 200 lei;
  • Adaugi codul DINO la comentarii, în comandă și ești înscris automat în tombolă.


Pe 31 august, ora 12:00 punem stop şi tragem la sorți câştigătorul prin www.random.org. Persoana norocoasă va fi anunțată pe pagina de Facebook, și va fi contactată telefonic de către un reprezentant De-a Joaca. Asigură-te că urmărești pagina de social media pentru a primi notificare imediat cum am postat rezultatul! 
   
  Poți câştiga:        

  • 2 nopți cazare la Vila Dino din Râşnov           
  • Intrare gratuită la: Dino Parc, Cinema 9D și la labirintul cu lasere din parc, pentru toată familia.            
                                 

Ce jucării vei găsi la noi?

La De-a Joaca vei găsi jucării variate pentru copiii de toate vârstele, indiferent de preferințele și gusturile lor. Sunt jucării de calitate, cu branduri de renume, care îi ajută pe cei mici să-și dezvolte variate aptitudini: motrice, cognitive, lingvistice, creative, sociale, dar și să-și descopere pasiunile. Cei mici se vor distra de minune alături de jucăriile favorite! Iată deci câteva sugestii de categorii de jocuri cu care îl vei face pe copil fericit și vei fi mai aproape de sejurul de 2 nopți la Dino Parc, în Râșnov!   

Plușurile

Mic sau mare - toată lumea iubește jucăriile de pluș! Sunt plăcute atunci când le îmbrățișezi, pot fi transportate cu ușurință, ceea ce le face jucării ideale pentru excursii: le poți strecura oriunde în bagaj sau, mai bine, cel mic se va juca cu acestea pe perioada călătoriei pentru a nu se plictisi. Poți găsi în colecția noastră numeroase modele de plușuri pentru bebe, cu păsări sau nu animale: căței, pisici, pinguini, unicorni, tigrii, ursuleți, etc.

  

Jocurile de societate

Jocurile de societate sunt perfecte pentru cei mici deoarece vor învăța să interacționeze cu persoanele din jurul lor prin intermediul jocurilor. Acestea trebuie să le stimuleze gândirea, creativitatea, dar în același timp să le ofere un sentiment de distracție. Mai mult, vei putea petrece timp de calitate alături de copil și chiar să descoperi cât de interesante și plăcute sunt jocurile de masă (boardgames/ de societate).

Pentru iubitorii de strategie și amuzament, încercă Goana după cașcaval, iar pentru cei care preferă să se implice mai mult în jocuri, alege Castelul Instabil. Indiferent de jocurile pe care le preferi de jucat cu copilul, încearcă să petreci cât mai mult timp cu cel mic!
 

Jocurile de puzzle

Jocurile cu puzzle ajută foarte mult dezvoltarea armonioasă a copiilor, și chiar a adulților. Puzzle-urile te ajută să privești în detaliu și în ansamblu deopotrivă, dezvoltă dexteritatea, atenția și capacitatea de a rezolva probleme. Cu atât mai mult, oferă o satisfacție foarte mare atunci când piesele de puzzle sunt puse toate la locul lor și formează întocmai imaginea dorită.
 

Figurinele

Adulți sau micuți, toți ne-am dorit măcar o figură cu eroul, eroina, animalul, desenul, personajul favorit din filme sau jocuri. Vei găsi figurine din Frozen, cu animale domestice, sălbatice, din Mica Sirenă, Cenușăreasa, Regele Leu, Peter Pan, etc. Cu atât mai mult, oferim o categorie variată de figurine cu dinozauri, fiind excelenți de adăugat în bagaj pentru excursia la Dino Parc! Alege modelele favorite și dă frâu liber imaginației!


Cum puteți comanda jucăriile favorite?

După ce ai plasat toate produsele în coșul de cumpărături, vei avea de completat câteva câmpuri cu informații pentru a ști adresa și persoana de contact. Plata se poate efectua online sau ramburs, iar la comenzile mai mari de 200 de lei vei beneficia de transport gratuit. Produsele vor fi livrate prin curier (18 lei) sau în Lockerele Sameday Easy box (11.90 lei), iar procesarea acestora se va realiza în termen de 2-3 zile.

  
Ce atracții te așteaptă la Dino?

  • O să vezi dinozaurii preferați: Tyrannosaurus, Albertosaurus, Triceratops, Velociraptor, Hatzegopteryx Thambema și mulți alții.
  • Te vei distra în parcul Dino cu tiroliană și traseu de aventuri.
  • O să treci printr-o experiență extraordinară cu cinematograful 9D, cât și cu cel 360°.
  • O să vizitezi numeroase expoziții și o să înveți variate lucruri noi
  • Vei fi Agentul 007 datorită labirintului cu lasere.
  • Vei beneficia de un parc de distracții mare, cu locuri de joacă la exterior, având lădiță de nisip, tobogane, leagăne, etc.
  • Vei putea participa la atelierul de pictură.

 


Nu rata această campanie! De-a Joaca pune la dispoziție un sejur de 2 nopți la Dino Parc, în Râșnov pentru toată familia. Cumpără produsele și jucăriile favorite și pregătește-te să descoperi lumea dinozaurilor!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!