Colectia Animalele Planetei e acum aici 👈🚚Tranport gratuit pentru abonamente si cadouri garantate!

Jucării ȋndemânare

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Beneficiile jucăriilor de îndemânare sunt bine cunoscute de către toți părinții. Chiar dacă mediul înconjurător îi ajută pe cei mici să fie cât mai îndemânatici, copiii și bebelușii au tendința de a scăpa mereu obiectele din mâini, motiv pentru care pe deajoaca.ro vei găsi o gamă diversificată de jucării de îndemânare pentru copii și bebeluși. 

Jocurile și jucăriile de îndemânare îi pot ajuta pe copii să dezvolte o atitudine pozitivă, încurajându-i să reușească. Să luăm exemplu un joc de aruncat la țintă cu inele disponibil în magazinul nostru online. Acest joc poate scoate în evidență caracterul competitiv al copilului tău, contribuind la dezvoltarea coordonării ochi-mână și a îndemânării. Totodată, aceste jucării de îndemânare disponibile pe deajoaca.ro îi determină pe cei mici să-și dezvolte funcțiile motrice, abilitățile de lucru și atenția distributivă. Un Joc Darts magnetic din magazinul nostru, de exemplu, îl poate învăța pe cel mic cum să-și coordoneze cu precizie mișcările și astfel abilitățile fine de lucru se vor dezvolta armonios. 

Creativitatea și abilitățile sociale ale copiilor sunt alte beneficii pe care câteva jucării de îndemânare pentru copilul tău le poate aduce. Cu implicarea celor mici, se pot realiza numeroase figuri și forme geometrice. Un joc de potrivire - Primele mele forme geometrice, de exemplu, îi ajută pe copii să potrivească figurine din lemn, îmbunătățindu-și astfel abilitățile motrice și coordonarea ochi-mână. 

Comandă și tu o jucărie de îndemânare pentru copilul tău de pe deajoaca.ro și crește îndemânarea micuțului prin cele mai folositoare și captivante jucării de îndemânare pentru copii și bebeluși. Jucăriile educaționale disponibile în magazinul nostru online cu siguranță vor servi copilului tău în a-și însuși principalele noțiuni educative încă de la cele mai fragedă vârstă! 
 

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40727748321 comenzi@deajoaca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!