Jocuri de familie

Afiseaza: 1 produse

 Filtre
E o după-amiază ploioasă, e weekend, iar tu și familia ta sunteți acasă. Copilul e plin de energie și de-abia așteaptă să încercați ceva nou împreună. Cum nu prea este momentul oportun să iesiți în parc sau oriunde altundeva în natură, trebuie să improvizezi.

Ești în pană de idei? Iată ce îți propunem: dacă nu ați făcut-o până acum, încercați jocurile de familie. Distractive și interactive, jocurile în familie reprezintă o ocazie excelentă de a petrece cu toții câteva momente pline de voie bună. Atenție, însă: s-ar putea să vă placă atât de mult, copiilor și adulților deopotrivă, încât după-amiaza dedicată jocurilor interactive în familie să se prelungească într-atât, încât să vă prindă seara.

Dincolo de faptul că orice joc de familie înseamnă, înainte de orice altceva, timp de calitate petrecut alături de cei dragi, acesta are o serie de beneficii importante pentru copilul tău. De exemplu, există jocuri de familie care presupun imaginarea diferitelor situații, ceea ce înseamnă că micuțul tău își poate dezvolta creativitatea prin joc. Totodată, există jocuri de familie care se bazează pe noțiuni de cultură generală, ceea ce contribuie, fără doar și poate, la lărgirea orizontului cunoașterii al copilului. 

Mai mult decât atât, jocurile interactive au un rol esențial în dezvoltarea abilităților sociale. Cu alte cuvinte, cel mic va învăța să comunice mai bine, mai eficient și, totodată, va deprinde o serie de calități necesare în interacțiunile sale din viața de zi cu zi: politețea, cooperarea sunt doar două dintre ele. 

Acestea fiind spuse, vă invităm să alegeți împreună jocul de familie cu care să vă destindeți într-o după-amiază ploioasă, într-o excursie, la un picnic, la o petrecere sau într-o vacanță. După cum se poate observa, există o mulțime de ocazii perfecte de a vă bucura cu toții de un joc de familie pe cinste!
 

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40214560069 comenzi@deajoaca.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!