Figurine Disney

Afiseaza: 226 produse

 Filtre
Figurine Disney - iată o idee extraordinară de cadou pentru copilul tău! Cel mic se va bucura să îi aibă alături, printre alte jucării preferate, pe prietenii săi din desenele animate pe care le îndrăgeşte, sub forma unor figurine realiste. 

Copilul tău a urmărit cu sufletul la gură animaţii moderne precum Moana, Zootropolis, Frozen 2 sau Cenuşăreasa 2? Vei găsi cu siguranţă ceva pe gustul lui în colecţia de figurine Disney pentru copii. Iar dacă ai un copil care îndrăgeşte mai degrabă desenele animate Disney clasice, precum Frumoasa din pădurea adormită, Frumoasa şi Bestia sau Mica sirenă, o figurină Prinţesa Aurora, o figurină Belle sau o figurină Ariel vor fi primite cu siguranţă cu entuziasm. 

Să nu te mire dacă va încerca să recreeze aventurile îndrăgitelor personaje Disney ori de câte ori primeşte o figurină nouă cu detalii realiste! Ba chiar s-ar putea ca al tău mic regizor să le ofere eroilor din desenele animate preferate roluri noi, cu totul şi cu totul surprinzătoare! Figurinele Disney sunt o sursă nesfârşită de distracţie şi amuzament, tocmai prin faptul că poate să se joace cu ele câte-n lună şi în stele. 

Elsa poate fi la fel de bine cea mai bună prietenă a copilului tău sau o excepţională patinatoare pe gheaţă, în timp ce pe Cenuşăreasa o poate transforma în sora prinţesei Aurora la fel de bine cum îi poate distribui rolul de jurat în cadrul unei emisiuni inventate - imaginaţia celui mic este cea care dictează!

După ce te asiguri că are colecţia completă de figurine Disney, deschide-i larg uşa şi către universul figurinelor fantasy. Personajele mitice şi animalele fantastice se potrivesc de minune în peisajul de poveste al animaţiilor Disney. 

Iar dacă a trecut de vârsta la care să-i placă poveştile cu zâne şi prinţese, figurinele Game of Thrones pot reprezenta un cadou reuşit pentru copiii din categoria de vârstă 14+.

Suport clienti 9⁰⁰ - 18⁰⁰

+40214560069 comenzi@deajoaca.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!